Uw bedrijvengids
Image default
Winkelen

Tips om je kerstverlichting te laten opvallen

De feestdagen zijn een tijd om vrienden en familie bij elkaar te brengen, maar dit is ook het perfecte seizoen om je huis te versieren! Je kan er helemaal voor gaan met uitgebreide decoraties of het simpel houden door slechts een paar lampjes te gebruiken. Wat je keuze ook is, er zijn enkele belangrijke dingen die je moet weten voordat je je huis gaat versieren met kerstverlichting van Kerstverlichtingbuiten.com. Op deze manier zal je huis er op zijn best uitzien!

Installeer een timer

Met een timer kun je je lampen programmeren om op verschillende tijdstippen van de dag aan en uit te gaan. Op deze manier hoef je ze niet elke avond na het werk nog handmatig aan te zetten. Je kan de instellingen ook wijzigen als je niet thuis bent. Pas de timing van je lichten aan zodat ze niet branden als je niet thuis bent. Zo bespaar je een hoop energie!

Kies je kleur zorgvuldig

Het kiezen van de juiste kleur kerstverlichting is een van de belangrijkste beslissingen die je kan nemen bij het versieren van je huis tijdens de feestdagen. Je moet deze verlichting niet alleen matchen met je huis, maar ook met je kerstgevoel en je humeur. Ga bijvoorbeeld voor felle rode en groene versieringen om de verlichting te associëren met Kerstmis.

Kies je stijl

Wat kerstverlichting zo spannend maakt, zijn de vele verschillende manieren waarop je je huis kunt decoreren. Er zijn veel opties en stijlen om uit te kiezen, maar het is belangrijk om één stijl te kiezen en daaraan vast te houden. Als je wilt dat je huis deze feestdagen opvalt, zorg er dan voor dat al je decoraties hetzelfde patroon hebben. Kies een kleurenschema voor zowel je kerstverlichting voor buiten- als binnen. Op deze manier ziet alles er samenhangend uit, en gaan dingen niet met elkaar botsen.

Verlicht het gazon

Het verlichten van je gazon is een geweldige manier om je huis te onderscheiden van de rest. Dit kan worden gedaan door verlichting te gebruiken rondom jouw huis, oprit en looppad. Je kunt ook lampen gebruiken om bomen en struiken te omlijnen voor een extra feestelijk tintje!

Kies de juiste C9’s

C9 lampen zijn de meest populaire feestelijke lichtslingers en je kunt ze in verschillende kleuren en lengtes krijgen. C9’s zijn geweldig om rond bomen en struiken te wikkelen en om daken, veranda’s, tuinhuisjes en patio’s te versieren.

Probeer een nieuwe aanpak

Gebruik een ander type licht op een nieuwe manier. Overal is dezelfde oude kerstverlichting te zien, dus probeer dit jaar eens iets anders. Je kan lichtslingers als accent stuk gebruiken door ze aan de muur te hangen of aan meubels te bevestigen. Je kunt ook touw verlichting gebruiken om de veranda en het dek te versieren, waardoor er ’s nachts een prachtige sfeer ontstaat! Daarnaast kun je lampen gebruiken op onverwachte plaatsen. Als je je kerstversiering al jaren op dezelfde plekken gebruikt, overweeg dan om ze dit jaar op een andere plek te hangen. In plaats van je boom bij de voordeur te zetten, probeer hem dan eens verder weg van het huis te plaatsen. Op deze manier kunnen mensen de versiering zien voordat ze je huis binnenkomen!

Upgrade naar LED mini lampen

Terwijl de traditionele kerstverlichting met gloeilampen nooit echt uit de mode zal raken, wordt LED verlichting al snel de nieuwe standaard. Hoewel ze ooit werden beschouwd als een luxeartikel die veel duurder waren dan traditionele lampen, zijn de prijzen de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald. LED’s zijn niet alleen energiezuiniger dan gloeilampen, ze gaan ook langer mee en stralen helderder licht uit. Ze zijn ook veiliger dan hun voorgangers. LED’s bevatten geen lood of kwik zoals ouderwetse lichtsnoeren. Dit betekent dat er minder kans is op brand of andere ongelukken die veroorzaakt kunnen worden door beschadigde bedrading.

Kies veilige, betrouwbare lampen

Het is belangrijk om lampen te kiezen die op de UL-lijst staan. Dit betekent dat een derde partij het product op veiligheid heeft getest en goedgekeurd. Je kan je lampen ook bij een gerenommeerd bedrijf kopen om ervoor te zorgen dat ze niet van goedkope materialen zijn gemaakt of na één keer gebruik kapot gaan. Controleer je lampen voordat je ze buiten ophangt. Zorg ervoor dat er geen scheuren in de draad zitten, geen brandplekken aan de uiteinden van lampen, geen verwarde draden, enzovoort.

Mensen die vroeg kerstversiering ophangen blijken gelukkiger. Lees hier verder.