Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

De ervaring van Roofing Service Nederland houdt u droog

Wanneer u zich bezighoudt met huisvesting, kijkt u naar een groot aantal gebruikerseisen: de lichtinval moet voldoende zijn, er moet voldoende geventileerd kunnen worden, men wil voldoende ruimte hebben om comfortabel te werken. Daar bovenop komen allerlei andere eisen, denk aan brandveiligheid en duurzaamheid.

Een van de weinige dingen die eigenlijk nooit in een Pakket van Eisen wordt opgenomen is dat het pand waterdicht moet zijn. Dat is immers vanzelfsprekend.

Maar hoewel de eis dat een dak niet lekt nogal voor de hand ligt, blijkt het in de praktijk soms heel anders te lopen. Sommige bedrijven kiezen voor de goedkoopste oplossing en maken gebruik van klusjesmannen voor hun dakbeheer. Hier blijkt “goedkoop duurkoop”, want het beheer van een dak is echt vakwerk. Daar zijn specifieke opleidingen voor (zoals de opleidingen van Tectum), maar je leert het vak pas echt door ervaring.

Roofing Service Nederland biedt die vakkennis en ervaring. We zijn al meer dan 45 jaar actief in heel Nederland en hebben expertise op het gebied van alle soorten dekbedekking. Niet alleen zijn we expert op het gebied van planmatig onderhoud en dakrenovatie, we worden ook regelmatig ingezet voor het verduurzamen van daken. Zelfs groendaken zijn voor ons gesneden koek.

Door onze specialisatie kunnen we onze klanten perfect van dienst zijn. Dat levert veel waardering op. Zo zegt 98% van onze klanten bijzonder tevreden te zijn over onze reactiesnelheid bij calamiteiten. Ook de ervaring en service van onze vakkundige inspecteurs roept waardering op, net als de transparante en resultaatgerichte werkwijze die we hanteren.

Nieuwsgierig naar onze ervaring? Op https://roofingservice.nl/projecten/ hebben we een aantal mooie projecten verzameld die u een indruk geven van onze werkwijze en kwaliteiten. Laat u overtuigen door onze resultaten.

Wilt u er ook altijd droog bij zitten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

https://roofingservice.nl