Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Uit deze soorten zonwering in Eindhoven kiest u

Wilt u zonwering aanschaffen in Eindhoven wanneer de lente of zomer aanbreekt? Het wordt tenslotte steeds warmer. Zonwering kan helpen uw woning koel te houden. Heeft u al zonwering in Eindhoven aangeschaft? Dan bent u vast bekend met de voordelen. Ramen hebben de laagste isolatiewaarde van alle onderdelen van uw woning en veroorzaken daarom het hoogste percentage energieverspilling. 50% van de zonnewarmte die een kamer binnenkomt, komt door het glas naar binnen, en 40% van de ontsnappende warmte verlaat middels het glas uw woning.

Verlaag uw energiekosten met de juiste zonwering

Zonneschermen van Sunworkx verlagen de energiekosten voor koeling en verwarming aanzienlijk. Daarnaast is het een stuk prettiger om in uw woonkamer te zitten of in de slaapkamer te slapen wanneer de temperatuur binnen niet te veel stijgt. Zonwering is te vinden in verschillende dichtheden. Hoe hoger de dichtheid, hoe meer warmte wordt buitengehouden. Wanneer licht namelijk in aanraking komt met materie wordt dit licht omgezet in warmte. Hoe hoger de dichtheid, hoe koeler uw woning. U kunt echter kiezen voor zonwering in Eindhoven van transparant geweven materiaal, zodat u geen opgesloten gevoel krijgt wanneer u binnen zit.

Verschil tussen buiten- en binnenzonwering

Buitenzonwering houdt uw woning veel koeler op warme dagen. Donkere kleuren aan de buitenkant absorberen meer licht en zijn daarom tien procent meer effectief dan lichte kleuren tegen de hitte. Hoe strakker de zonwering gewoven is, hoe meer zon deze blokkeert en hoe koeler de woning blijft. Binnenzonwering werkt anders, deze vormt een isolerende luchtzak tussen de zonwering en het raam. Aan de binnenkant kunt u voor elke kleur kiezen en toch maximale warmtewering houden. Zo kunt u ook nog rekening houden met het interieur en hoeft u niet tegen een groot donker vlak aan te kijken. Hoogwaardige zonwering die u bij Sunworkx kunt kopen, houdt meer warmte tegen dan een regulier licht gordijn, op termijn bespaart u hier dus veel geld mee.

https://sunworkx.nl/