Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Een Douglas veranda voor in de tuin

Een Douglas veranda is dé oplossing voor in iedere tuin. Bij Doe Het Zelf Veranda bestel je een houten overkapping op maat. Deze overkapping past perfect in de tuin, hij is niet te groot en niet te klein, hij wordt op maat gemaakt. Het is ook mogelijk om bij het bedrijf accessoires voor onder de veranda te bestellen, denk bijvoorbeeld aan verlichting of zonwering. Ze verkopen ook beits om het hout het hele jaar mooi te houden.

Een Douglas veranda gaat erg lang mee

Een Douglas veranda gaat jaren lang mee, dit komt omdat Douglas hout enorm sterk is. Daar komt bij dat het ook nog eens een warme uitstraling geeft, ideaal dus voor elke tuin. Laat de houten overkapping op maat maken om zo de perfecte overkapping te bestellen voor in jouw tuin. Als je de houten overkapping op maat laat maken dan weet je zeker dat je nooit te veel, of te weinig hout ontvangt. Bij Doe Het Zelf Veranda verkopen ze ook duurzame ledverlichting voor onder de overkapping. Zo kan je in de avonden als het donker wordt nog lekker buiten genieten in de tuin. Ook verkoopt het bedrijf zonwering voor onder een veranda. Dit is ideaal voor in de hete zomers. De zonwering zorgt ervoor dat je lekker buiten kan zitten, maar wel uit de zon. Je creëert een schaduw plekje in de tuin. Een Douglas veranda of overkapping gebruik je in elk seizoen.

Bekijk alle accessoires

Wil je naast een houten overkapping op maat ook accessoires bestellen? Bekijk dan de website en maak uw keuze. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met de medewerkers, zij helpen je met alle liefde verder. Ze zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt voor jou tuin. Ze luisteren naar je wensen en eisen, zo kom je bij de perfecte overkapping voor jou uit.