Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout kopen die past bij uw interieur

Of u nu een houten klok wilt kopen of een hanglamp van hout, bij De Lingehof heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment. Alle woonaccessoires worden op maat voor u gemaakt door de bewoners van de zorgboerderij. De zorgboerderij is opgezet vanuit ideële motieven om de boerderijwerkzaamheden te combineren met de zorg van 15 mensen met een verstandelijke beperking. Als u een hanglamp van hout besteld, dan wordt deze woonaccessoire gemaakt door een van de houtbewerkers. De lamp wordt ook voorzien van een label waarop de naam en de productiedatum van de lamp staan.

Wat kunt u zelf beslissen als u een hanglamp van hout wilt?

In de werkplaats worden de lampenkappen voor de verschillende soorten hanglampen met de hand van hout gemaakt. De ronde lampen hebben verschillende diameters, variërend van Ø30 – Ø120. Zo is er voor ieder interieur een hanglamp van hout te vinden. Iedere lamp is bovendien voorzien van CE-markering en een snoerpendel met een E27-fitting. Het snoer is 1.40m lang zodat u zeker de hanglamp van hout kunt ophangen waar u dit wenst. Maak de aankoop van de hanglamp compleet met een bijpassende wandsteun of montagebalk van hetzelfde hout.

Veel meer dan alleen houten lampen

Natuurlijk heeft u bij De Lingehof nog meer leuke woonaccessoires naast een unieke hanglamp van hout. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een robuuste houten klok te kopen. Ook bij dit woonaccessoire beslist u volledig zelf hoe het eruit zal komen te zien. Zo maakt u zelf de keuze over de kleur van de uuraanduidingen en wijzerplaat als u ervoor kiest om een houten klok te kopen bij De Lingehof. Wilt u graag een persoonlijk advies over de interieurstijl die bij u past? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u dan graag verder met uw keuze!