Uw bedrijvengids
Bedrijven

Hoe gaat het bedrijf Wrap Je Keuken te werk?

Het laten wrappen van je keuken is in de meeste gevallen goedkoper dan een compleet nieuwe keuken, een perfecte uitkomst dus. Wrap Je Keuken gaat altijd netjes te werk en zorgt ervoor dat jouw keuken er weer helemaal als nieuw uitziet. Ze vinden de kwaliteit ook heel belangrijk en maken daarom ook gebruik van de beste folie, zo wordt je keuken dus ook gelijk duurzaam. 

Het ontwerp

Aan de hand van foto’s wordt in het begin een plan gemaakt om te kijken hoeveel folie er nodig is, hoe lang het gaat duren en wordt dus ook gelijk de prijs besproken. Je kunt zelf kijken wat voor folie je op de keuken wil hebben en door het grote aanbod zit de folie die jij wil er vast bij. 

De voordelen van een keuken wrappen

Het wrappen van een keuken is veel goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken, ook is het mogelijk om een keuken helemaal naar jouw smaakt te maken terwijl je bij een nieuwe keuken dan veel verschillende dingen samen moet stellen. Ook kan de keuken er duurder uitzien door deze te laten wrappen dan een nieuwe keuken, marmer is bijvoorbeeld makkelijk te wrappen maar duur om te kopen. Ook heb je bij het wrappen van een keuken geen last van een echte verbouwing en de troep die daarbij komt kijken. 

Garantie

Wrap Je Keuken biedt een garantie van 6 jaar op de folie, deze garantie wordt gegeven omdat ze ervan overtuigd zijn het beste werk te leveren met de beste folie. Wanneer de folie zomaar loslaat of als er luchtbellen komen onder de folie is Wrap Je Keuken altijd te bereiken en komen ze het kosteloos oplossen als het binnen die 6 jaar is. Verder is Wrap Je Keuken ervan overtuigd dat de wrap 10 jaar meegaat als hier op een normale manier mee om wordt gegaan.