Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Een inbouw gashaard is een ideale aanwinst voor uw woning

In Nederland wordt de inbouw gashaard steeds populairder. Nog niet zo lang geleden zagen we nog vooral de traditionele openhaard in de huiskamers, maar de inbouw gashaard neemt steeds vaker zijn plek in. Een belangrijke reden hiervoor is dat deze haard weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien zorgt deze voor een moderne en strakke uitstraling – en natuurlijk voor de romantische sfeer wanneer de gashaard aan staat. De moderne look van deze haard betekent niet automatisch dat u ook een modern interieur nodig heeft, want ook in vele andere ‘traditionele’ interieurs past deze perfect. De uitstraling van een klassieke open haard kan bovendien goed gecombineerd worden met de inbouwvariant. Kiest u voor een inbouw gashaard? Bekijk dan eens het aanbod van Ambianza in Meerkerk, met een prachtige collectie unieke en kwalitatief hoogwaardige haarden.

Een fraaie toevoeging aan uw ruimte

Een haard is niet alleen een mooie toevoeging aan uw interieur, het is tijdens de koude wintermaanden ook een perfecte aanwinst. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een inbouw gashaard, is het een goed idee om voor de beste kwaliteit te kiezen. Daar bent u van verzekerd wanneer u uw haard bij Ambianza aanschaft. De uitgebreide collectie van unieke gashaarden geeft u volop inspiratie voor de aankoop van uw nieuwe haard. In de showroom nemen hun specialisten bovendien ruim de tijd voor u om u te voorzien van deskundig advies. Zo doet u gegarandeerd een bewuste aankoop en weet u zeker dat u nog lang van uw haard zult genieten. U vindt hier onder meer de topmerken DRU, Element4 en Faber.

De MCZ pelletkachel is een ware uitblinker

Kenmerkend om haar uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving, is de MCZ pelletkachel een van de beste keuzes wanneer u op zoek bent naar moderne en strakke haarden. De minimalistische uitstraling van de MCZ pelletkachel zorgt voor een fraaie maar toch niet al te opvallende haard in uw ruimte. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden en restaurants vindt u deze haard regelmatig. Wilt u de MCZ pelletkachel van dichtbij bekijken? Kom dan langs in de showroom van Ambianza!