Uw bedrijvengids
Bedrijven

Op zoek naar bijles voor uw dochter of zoon?

Op zoek naar bijles voor uw dochter of zoon?

Wat de reden is om te kiezen voor bijles Amstelveen, is per individu totaal verschillend. Wellicht heeft uw dochter of zoon extra tijd nodig om een bepaald vak beter te begrijpen of door persoonlijke omstandigheden is er een achterstand op school ontstaan. Wat de reden ook is, bij Leren-En-Groeien staat aandacht voor ieder kind altijd centraal. Een goede basis is immers het begin van iets moois! Met dan ene kleine beetje extra aandacht merkt u snel dat het zelfvertrouwen en de prestaties van uw kind vele malen vergroot wordt.

Kies voor een beelddenkonderzoek

Een mogelijkheid waar u bij Leren-En-Groeien voor kunt kiezen, is het uit laten voeren van een beelddenkonderzoek. Dit onderzoek is erg geliefd bij ouders die merken dat het kind een sterke voorkeur heeft voor het denken aan beelden. Door deze manier van denken kunnen er op school leerproblemen ontstaan, aangezien het Nederlandse onderwijssysteem vooral gericht is op taaldenkende leerlingen. Denk hierbij aan lesstof in boeken en teksten en oefeningen die op een bepaalde volgorde uit moeten worden gevoerd. Is dit een onderwijsmethode die niet past bij de manier van informatie opnemen van uw kind, dan biedt bijles op maat een prettige uitkomst.

Vragen over de bijlessen? Laat u vrijblijvend informeren en neem contact op

Leerlingen die een sterke voorkeur hebben voor beelddenken, zitten bij Leren-En-Groeien helemaal goed. Heeft u vragen over deze lessen of wilt u graag weten over wat voor mogelijkheden er allemaal voor uw dochter of zoon zijn? Neem eenvoudig en snel online contact op of bel met een van de medewerkers. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passende training én genoeg persoonlijke begeleiding voor uw kind verwachten. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait!