Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Een multifunctionele eettafel met moderne zitplaatsen

Het concept van een perfecte eettafel is pas compleet met de passende zitplaatsen. Ze geven de finishing touch aan zowel de eettafel als een pooltafel.

De geschikte zitmogelijkheden en hun onderscheidende kenmerken

Een eettafel kan nog zo stijlvol en modern zijn, als de zitmogelijkheden er niet bij passen, is het hele concept niet compleet. Het is net zo met de design pooltafel. Fusion heeft hier zijn uiterste best gedaan om de juiste zitplaatsen te ontwikkelen. Een perfecte stoel moet aan twee doorslaggevende kenmerken voldoen. Het moet comfortabel zijn en ook veelzijdig in het gebruik. Deze twee aspecten zijn de kenmerken van Fusion zitmeubelen. Of het nu stoelen, banken of losse krukjes zijn. Fusion laat zijn concept van comfort en veelzijdigheid in elk afzonderlijk zitmeubel terugkomen.

Banken – die inspireren met comfort

Naast de gebruikelijke stoelen heeft Fusion zich ook toegelegd op de productie van krukken en banken. Deze maken een breed scala van toepassingen mogelijk. Maar ook de andere stoelen van de design pooltafel onderscheiden zich door hun verschillend gebruik.

De comfortabele Fusion banken

De Fusion banken bieden genoeg plaats voor minstens vier personen. Met een optimale lengte van 2 meter en een diepte van ongeveer 43 centimeter zijn ze onovertroffen in comfort. Het ontwerp kan individueel aan de moderne pooltafel aangepast worden. Daarom zijn de comfortabele Fusion banken verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen. Tijdens de biljartronde kunnen de bankjes zonder problemen onder de tafel worden opgeborgen.

Ze zijn speciaal zo ontworpen dat ze de individuele spelers niet hinderen bij het biljartspel. Het hele frame van de Fusion bank is van roestvast staal. Dit maakt gemakkelijk schoonmaken en ongecompliceerd onderhoud mogelijk. De bekleding van de stoelen kan ook zonder problemen schoongemaakt worden. De overgestikte naden in de bekleding van de stoelen zijn van uitstekende kwaliteit en maken het mogelijk de tussenruimten gemakkelijk schoon te maken. Dit is precies waarom de Fusion bankjes de optimale zitplaats zijn voor elke moderne pooltafel.

De slimme Fusion krukjes

Als je liever aparte zitplaatsen hebt voor je Fusion biljarttafel, dan zijn de Fusion krukjes het meest voor jou geschikt. In de modellenkeuze van zitmeubelen worden de krukken ook als lineaire Fusion krukken vermeld. Elk krukje biedt genoeg plaats voor één persoon. De klant kan individueel kiezen hoeveel krukjes er rond de Fusion pooltafel komen te staan. Een bank kan ook gecombineerd worden met vier losse krukken. De Fusion krukken worden gekenmerkt door de hoogste stabiliteit en het vereiste comfort. Een perfecte afwerking geeft het geheel de finishing touch. Net als de bankjes kunnen de Fusion krukjes perfect en gemakkelijk schoongemaakt worden. Als je klaar bent met eten en klaar bent voor de eerste ronde biljart, kunnen de krukjes eenvoudig onder de tafel geschoven worden. Enkele krukjes kunnen tijdens het spel ook als zitplaats gebruikt worden.

Niet alleen het ontwerp van deze pooltafel inspireert door zijn veelzijdigheid, maar ook de bijbehorende zitmogelijkheden. Elke klant kan zelf beslissen wat het beste in zijn woonruimte past. Ook een combinatie tussen stoelen, de Fusion krukjes en de hele zitbanken is mogelijk.