Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Hoe kies jij je merk uit?

In tegenstelling tot vroeger, komen we nu om in keuzes. Er is zoveel aanbod van verschillende producten dat we moeite hebben met beslissen wat nu echt bij ons past! Sommige merken komen en gaan en andere blijven bestaan. Je ziet dan vaak dat goedkope merken gecombineerd met minder kwalitatieve producten er sneller de brui aan geven dan producten van hoogwaardige kwaliteit. Want vaak klopt het gezegde “Goedkoop is duurkoop”. Daar kan het Scandinavische merk Bloomingville over mee praten. Dit is een bedrijf van Scandinavische kom af, nauwkeuriger gezegd, afkomstig uit Denemarken. Dit merk staat bekend om haar minimalistische doch hoogwaardige producten. Het merk wordt niet alleen in Nederland met open armen ontvangen, maar ook wereldwijd. De moeite waard om een kijkje te nemen.

 

Wat verkopen ze precies?

Je weet nu dat het bedrijf van Scandinavische kom af is maar nog niet wat ze verkopen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in designer interieur. Tot noch toe hebben ze ieder seizoen een nieuwe collectie uitgebracht en wij in Nederland hebben de mogelijkheid om deze producten te bestellen. We hoeven daar gelukkig niet helemaal voor naar Denemarken maar kunnen terecht bij onze Nederlandse dealer HK Living! Er wordt ieder seizoen rekening gehouden met de nieuwe woontrends die er op dat moment spelen. Omdat het bedrijf altijd inspeelt op de huidige woontrends, is het dus ook makkelijk om de producten van dit merk te combineren met andere merken. Zo kun je ervoor zorgen dat je nieuwe interieur sfeervol is en van deze tijd. 

 

Verandering brengt nieuw leven

Een nieuw interieur is niet altijd noodzakelijk maar vaak wel wenselijk. Zo weet de oprichter van dit merk, Betina Stampe, te vertellen dat een nieuw of veranderd interieur bijdraagt aan je geluk. Vandaar ook dat dit merk ieder seizoen een nieuwe collectie uitbrengt. De collecties zijn onderverdeeld in twee hoofdcollecties, vijf collecties die gebonden zijn aan het seizoen en een speciale kerst collectie (de tijd van de cadeautjes)! Dit merk ligt dus nooit een jaar achter! De collectie heeft altijd een enorm uiteenlopend assortiment. Zo bieden ze onder andere tafels, spiegels, mokken, borden, vloerkleden, manden en nog veel meer aan. Je kunt zelfs per leeftijd (kind of volwassene) kiezen uit verschillende producten. Naast de verschillende producten per leeftijd, kun je ook de kiezen uit verschillende grondstoffen waar de meubels van zijn gemaakt! De keuze is reuze en dat is bij dit merk zeker niet gelogen! Bevallen de producten van deze collectie je niet, dan is het wellicht de moeite waard om tot de volgende collectie te wachten.