Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Onze woning vernieuwen

Afgelopen periode hebben wij onze woning aangepakt omdat het op sommige gebieden wat verouderd was. Hierbij begonnen we met het interieur. Zo hebben we veel nieuwe meubels aangeschaft en hebben we bijna de hele woning opnieuw laten schilderen. Vorig jaar hadden we al een nieuwe keuken laten plaatsen dus nu is bijna onze volledige woning van binnen aangepakt. Maar ook aan de buitenkant van onze woning moest gewerkt worden. Zo hebben we de voortuin eruit gehaald en een volledige nieuwe voortuin ervoor teruggekregen. Dit geeft een woning al snel een veel modernere uitstraling en dat is precies wat wij willen bereiken.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen

Niet alleen de uitstraling en de meubels van de woning was verouderd. Ook de staat van de woning was extreem verouderd en ook hierin moest verandering komen. Een van de oplossing was het laten plaatsen van nieuwe kozijnen. Deze waren aan vervanging toe en ook lijkt het aan de buitenkant een stuk nieuwer. Deze kunststof kozijnen zijn geleverd door Proline Design Kozijnen. Kunststof kozijnen hebben meerdere voordelen. Zo hoef je geen schilder werk meer te doen. Het is duurzaam materiaal en gaat tor wel 50 jaar mee. Kunststof kozijnen zijn ook warmte- en geluidsisolerend en in verschillende kleuren beschikbaar zodat je de perfecte kleur kan vinden bij je woning. Kunststof kozijnen kent enorm veel voordelen en dit heeft er dan ook voor gezorgd dat wij ervoor gekozen hebben om deze te nemen.

Instaleren van zonnepanelen

Omdat wij ook graag wouden gaan besparen op energie hebben we ook nieuwe zonnepanelen laten plaatsen. Ook wouden we natuurlijk meewerken aan een groenere planeet. Het is eigenlijk de perfecte manier om in te zetten op een duurzame toekomst. Ook wij gingen dus zonnepanelen laten plaatsen in losser. Dit hebben we laten doen door Keurig advies. Na goede hulp en adviezen over de zonnepanelen hebben zij snel en vakkundig de zonnepanelen geïnstalleerd op onze woning.