Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Schitterende buitenverlichting van Getled

Ledverlichting is ideaal voor buiten, denk maar eens aan terrasverlichting, lampen bij de voor- en achterdeur, onder luifels en trappen en verlichting op het gazon en in de tuin. Buitenverlichting van Getled maakt de tuin sfeervoller. Bovendien zijn de lampen ook gewoon praktisch. Het bezoek ziet in het donker de verlichte deur én bel.

Ledverlichting bespaart en gaat lang mee

Het nadeel van buitenlampen is dat deze veel branduren maken met de bijbehorende kostenpost. Echter voor ledlampen geldt dit niet. Met ledverlichting bespaart u direct op uw energierekening. Binnen een paar jaar heeft u de investering terugverdiend. Daarnaast gaan ledlampen voor buiten langer mee dan andere buitenlampen. Zware weersomstandigheden krijgen namelijk geen vat op de ledverlichting.

LED strips 230V

Getled heeft een ruim assortiment aan buitenverlichting. Zo verkopen ze bijvoorbeeld diverse LED strips van 230v. Deze dimbare LED strip is rechtstreeks aan te sluiten op het stroomnet van 230 volt. Wel heeft u dan een voedingskabel of LED dimmer nodig. De LED strips zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn per meter te bestellen.

LED strips van 230v zijn leverbaar in twee soorten. Er bestaan standaard LED strips met 60 leds per meter. Daarnaast is er nog de professionele LED strip met 3 rijen leds per meter (276 stuks).

LED lichtslangen

Ook LED lichtslangen van Getled behoren tot de LED strips 230v. Deze buitenverlichting staat prachtig in de boom, op de schutting of veranda en in de tuin. De ideale decoratie voor een feestje of barbecue in de tuin! De LED lichtslangen zijn beschikbaar in een lengte van minimaal 1 tot maximaal 50 meter.

De LED lichtslangen zijn eenvoudig te installeren met een aansluitset. Die moet u los bijbestellen, want die wordt niet meegeleverd.

Webshop Getled

Getled heeft nog veel meer moois te bieden. Ga naar de website en bewonder zelf hun uitgebreide assortiment aan ledverlichting.

U krijgt standaard 2 jaar garantie op alle producten van Getled.

Getled

Adres: Neutronstraat 15, 9743 AM Groningen

Telefoon: 050-3070010

Provincie: Groningen

https://www.getled.nl/