Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Energiezuinig leven met HR+++ glas

In deze dure tijd waarin we leven, zijn de kosten, die we voor onze energie moeten betalen zeer hoog. Daarom proberen we zo energiezuinig mogelijk te leven. Om die reden is een energiezuinige woning van groot belang. Het is daarom belangrijk dat u een expert laat langskomen, die het warmteverlies van de muren, vloer, ramen en dak kan berekenen.

De belangrijkste boosdoener voor het warmteverlies zijn de ramen, als u nog enkel glas heeft. In eerste instantie werd op veel plaatsen het enkel glas vervangen door dubbel glas. Toch laat ook het dubbel glas nog veel warmte door. U kunt beter HR++ glas of zelfs HR+++ glas gebruiken. Wanneer u de warmte echt in huis wilt houden, kunt u beter drievoudig glas gebruiken. Dit drievoudige glas is wel duurder dan het dubbele glas. Toch zullen de extra kosten snel terugverdiend zijn.

Glas bestellen in Eindhoven

Wanneer u uw ramen wilt vervangen door meervoudig glas, dan kunt u glas bestellen bij een het glasbedrijf in Eindhoven. Glas bestellen in Eindhoven kunt u doen bij V.D. Akker Glaszetters & Glashandel. U kunt het HR+++ glas bestellen om uw energiekosten naar beneden te brengen. Het glasbedrijf Van den Akker Glas- en Schilderwerken geeft u de beste service op het gebied van glas. U kunt er dag en nacht terecht als u glasschade heeft. Ook tijdens de nachtelijke uren.

Als het avond is en uw raam moet snel gemaakt worden, om veilig in uw woning te kunnen verblijven, is een telefoontje al voldoende. Bij ruitschade wordt u overdag door het glasbedrijf in Eindhoven dezelfde dag nog geholpen.

Heeft u speciaal glas dat niet voorradig is, dan zal voor een tijdelijke oplossing worden gekozen. Het glasbedrijf in Eindhoven kan enkelglas, HR++en HR+++ glas, draadglas, veiligheidsglas, glas in lood en sierglas leveren.

Plexiglas in Eindhoven

Plexiglas is één van de bekendste kunststofsoorten. Omdat het kraakhelder en dertigmaal sterker is dan glas, is het een goede vervanger voor glas. Daarbij is het ook nog goedkoper dan glas. Plexiglas kan ook goed bewerkt worden en staat ook wel bekend als acrylglas, acrylaat en perspex. Het materiaal wordt veel voor overkappingen gebruikt, maar ook bij voorzetramen, deurluifels, tuinkassen, windschermen, balkons en dergelijke. We kennen gegoten en geëxtrudeerd plexiglas in Eindhoven.

Geëxtrudeerd betekent dat de platen tot de juiste dikte worden gewalst. Door het walsen, is het mogelijk om met minder grondstof een grotere plaat te maken. Hierdoor krijg je een gunstigere prijs. Deze soort plexiglas wordt ook wel ‘budget’ plexiglas genoemd. Het materiaal is goed te bewerken zoals; zagen, boren, snijden, frezen, graveren en warm buigen. Het is een materiaal dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

https://akkerglas.nl/