Uw bedrijvengids
Woningen

Verrassend meubilair voor thuis!

Als je jaren achter elkaar in dezelfde woning vertoeft, is het niet zo gek dat je af en toe op zoek bent naar verandering. Een woning biedt gelukkig tal van mogelijkheden om te veranderen. Dit maakt het binnenwoningse uiterlijk van de woning erg flexibel. Zo kun je met een relatief kleine aanpassing de volledige uitstraling van de woonkamer veranderen. Met een nieuwe kleur muren of nieuwe gordijnen zul je het gevoel krijgen dat je in een nieuwe woonkamer bent. Dit zijn uiteraard vrij voor de hand liggende aanpassingen aan je woning. Er zijn ook tal van veranderingen aan je woning waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt! In deze blog lichten we enkele van deze verrassende toevoegingen aan jouw woning toe.

Opvallende lampen

De verlichting wordt over het algemeen niet echt gezien als meubilair in een woning. Toch zijn er tegenwoordig tal van lampen verkrijgbaar die weldegelijk een toevoeging zijn aan het meubilair. Denk hierbij aan een opvallende hanglamp of een opvallende staande lamp. Een hanglamp hangt vaak in het zichtveld en is hierdoor erg opvallend. Met een passende en opvallende hanglamp verandert het volledige perspectief in de kamer. Dit kan dus een bijzondere en verrassende toevoeging zijn aan het interieur.

Zitzakken

In de meeste Nederlandse woonkamer staat geen zitzak. Dit komt omdat een zitzak vaak een felle kleur heeft en erg afleidend kan werken op de rest van het interieur. De zitzak is in de Nederlandse markt geïntroduceerd met felle kleuren en hebben hierdoor een relatief kinderlijke reputatie gekregen. Tegenwoordig zijn er echter tal van zitzakken verkrijgbaar in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Ook zijn de zitzakken enorm gevarieerd geworden op het gebied van stof. Een zitzak van ribstof heeft bijvoorbeeld al een veel chique uitstraling. Een zitzak kan dus zeker in jouw woonkamer ook een mooie toevoeging zijn. Als je op zoek bent naar een chique zitzak, dan vind je deze gemakkelijk middels een zoekopdracht als “zitzak woonkamer”. Als je meer op zoek bent naar een klassieke zitzak in felle kleuren, dan vind je deze tegenwoordig sneller met een zoekterm als “Zitzak kind”.