Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Wat mag je in de groepenkast hebben en wat moet?

Je hebt een paar onderdelen die je in de groepenkast moet hebben. Je moet een aardlekschakelaar en een installatieautomaat in de groepenkast hebben. Deze apparaten zorgen ervoor voor als je groepenkast een probleem krijgt dat de apparaatjes dus de groepenkast uitzetten, zodat je geen brand krijgt in de groepenkast en dat je geen nieuwe groepenkast hoeft aan te schaffen. Elektricien dordrecht die kan de aardlekschakelaar en de installatieautomaat voor je installeren zonder enige moeite. De elektriciens van elektricien dordrecht die doen dit werk wel dagelijks en kunnen het zo wel met hun ogen dicht doen. Dit zijn de losse onderdelen die je in de groepenkast moet hebben voor je eigen veiligheid.

3 tot en met 5 losse onderdelen in de groepenkast

Je kan 5 verschillende losse apparaatjes op de groepenkast installeren en dat zijn de: contactdoos, noodverlichtingslampje, mechanische ventilatie, overspanningsbeveiliging en zonnepanelen. Elektricien dordrecht die kan al dit soort apparaten voor je installeren voor jou veiligheid. Je kan een contactdoos aansluiten aan de groepenkast, zodat als je een router hebt in de meterkast dan kan je die in de stopcontact doen van de groepenkast. Wanneer je elektriciteit uitvalt dan gaat je noodverlichtingslampje aan voor 3 uur lang. Je kan dan goed zien wat er dan mis is met de groepenkast. De mechanische ventilatie is dus een ventilator dat de warme lucht uit de meterkast haalt waardoor je geen oververhitte apparaten krijgt in de meterkast.

Zonnepanelen

Niet iedereen heeft zonnepanelen in hun huis en daarom is het een optionele keuze. Elektricien dordrecht die kan de zonnepanelen voor je op je dak aansluiten en in de meterkast. elektricien dordrecht die weet waar de kabels goed moeten en die weten in welke groep de zonnepanelen het best kunnen gaan zonder dat je problemen gaat krijgen.