Uw bedrijvengids
Zakelijk

Bedrijfsfraude

Helaas is bedrijfsfraude één van de grote problemen waar bedrijven steeds vaker tegenaan lopen. Fraude is helaas een probleem dat in steeds grotere vorm ontstaat. Bedrijfsfraude kan in verschillende vormen ontstaan. Bijvoorbeeld doordat je werknemer geld van je zakelijke rekening naar een privé rekening boekt. Of doordat je werknemer spullen mee naar huis neemt. Bedrijfsfraude is helaas een probleem dat een grote omvang kan hebben. Soms gaat het om duizenden tot miljoenen euro’s die weggesluisd worden door je eigen werknemer. Helaas moet je wel met bewijs komen als je een werknemer hierop wil aanspreken. Gelukkig kan je bewijs aanleveren voor bedrijfsfraude met de hulp van de bedrijfsrecherche. Wij helpen je graag om antwoord te geven op vragen waar je tegenaan loopt. Dankzij onze bewijzen kan je een werknemer ontslaan en een schadevergoeding eisen. Zo voorkom je dat je voor alle schade opdraait als werkgever.

Bedrijfsrecherche is officieel erkend door justitie

Het is belangrijk om bij bedrijfsfraude met bewijzen te komen. Maar als je zelf bewijzen aanlevert kan je er soms helaas niets mee. Het is belangrijk dat de justitie de bewijzen ook officieel erkend. Helaas is dit zelf vrij lastig om te regelen. Gelukkig kan je de bedrijfsrecherche inschakelen voor het verzamelen van bewijzen. Zelfs als je weet wie er achter de fraude zit kan je ons inschakelen. We zorgen ervoor dat er onderzoek gedaan wordt naar bedrijfsfraude. Dit doen we volgens de officiële eisen van justitie. We zijn namelijk officieel erkend als bedrijfsrecherche. Zo zorgen we ervoor dat je direct bewijzen krijgt om strafrechtelijke stappen te ondernemen. Samen zorgen we ervoor dat je vervolg stappen kan nemen bij bedrijfsfraude.

Maak direct een afspraak met je eigen bedrijfsrecherche

Heb je het vermoeden dat er spraken is van bedrijfsfraude? Maar kan je het niet hard maken? Of heb je bewijs, maar weet je niet of het voldoende is? Maak direct een afspraak met je eigen bedrijfsrecherche. We helpen je graag om bedrijfsfraude uit te zoeken. Zo krijg je eindelijk de antwoorden die je nodig hebt om vervolgstappen te ondernemen. Samen zorgen we ervoor dat er antwoord komt op de vraagstukken waar je tegenaan loopt als werkgever.