Uw bedrijvengids
Zakelijk

Mini GPS tracker

Een mini GPS tracker is de perfecte manier om in de gaten te houden waar iedereen zich bevindt. De GPS tracker wordt vaak toegepast bij kinderen of huisdieren. Het is natuurlijk je grootste nachtmerrie dat je kinderen of huisdieren kwijtraken. Als dit gebeurt wil je ze graag zo snel mogelijk weer terugvinden. Dankzij een mini GPS tracker weet je precies waar je kind of huisdier zich bevind. Via een speciale APP kan je de mini GPS tracker volgen. Dit is niet alleen handig voor de veiligheid van bijvoorbeeld je kinderen, maar ook voor het avondeten. Als het tijd is om te eten en je kind is te laat, dan kan je hem ophalen dankzij de mini GPS tracker. De tracker laat precies zien waar je kinderen zich bevinden en rondlopen. De tracker zorgt voor de maximale veiligheid voor je eigen kinderen.

Mini GPS tracker in kleding wegstoppen

Je kan de mini GPS tracker bijvoorbeeld in de jas van je kindje aanbrengen. Zo kan de GPS tracker niet verloren worden tijdens het spelen. Er zijn ook speciale sierraden die je kindje kan dragen tijdens het buitenspelen. Zo weet je precies wat er gebeurt als je kindje gaat spelen. De mini GPS tracker zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van elke positie van je kindje in huis. Dankzij de tracker zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van elke positie.

Draadloze camera ophangen voor de veiligheid in en rond huis

Wil je graag extra veiligheid creëren? Dan kan je eventueel een draadloze camera in huis ophangen. De draadloze camera zorgt ervoor dat je woning veilig is terwijl je zelf ver van huis bent. De camera zorgt voor het bekende extra paar ogen dat je huis continu in de gaten kan houden. De draadloze camera werkt op basis van beweging sensoren. Zo wordt elke beweging direct gedetecteerd en is je woning veilig. Wij helpen je graag met de beveiliging van je woning. Zo kunnen we je helpen aan een nieuwe draadloze camera voor je woning. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de verschillende camerasystemen. We laten je graag zien wat de opties zijn voor je eigen woning.