Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Etiket online bestellen

Via Zolemba is het mogelijk om diverse etiketten te bestellen om pakketten of andere belangrijke zaken mee te versturen. Veel ondernemers hebben inmiddels de weg naar dit bedrijf al gevonden. Makkelijk, online, een bestelling plaatsen en hiermee jouw pakjes makkelijk kunnen verzenden. Vooral de dymo 99012 is een etiket die veel besteld wordt. Dit etiket is van zeer goede kwaliteit en heeft een permanente plaklaag. Deze etiketten zijn vrij van schadelijke stoffen en wordt alleen papier met het FSC-keurmerk gebruikt. Deze stickers kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden en niet alleen voor postetiketten.  

 

Bekijk het enorme assortiment hier online

Vroeger werden er al etiketten gebruikt om post of pakjes mee te verzenden. Vaak waren deze wit van kleur. Maar daar heeft Zolemba inmiddels verandering in gebracht en heeft nu ook diverse etiketten die in een andere kleur besteld kunnen worden. Kleuren zoals geel, groen, blauw. Wanneer je een bestelling wilt maken kan je hier de kleur aangeven die je wilt bestellen. Een bestelling wordt al binnen één werkdag geleverd. Mocht hiervan worden afgeweken, om welke reden dan ook, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen. 

In diverse branches worden etiketten gebruikt. Niet alleen om pakjes mee te versturen, maar ook om dossiers mee te orderen. Denk bijvoorbeeld aan een tandarts die de dossiers van zijn patiënten netjes wilt opbergen. Met een tandartsen starterspakket kan deze klus geklaard worden. Hierin zit een Labelwriter en 12 rollen dymo 99012 en is tegen een zeer aantrekkelijke prijs bij Zolemba te bestellen.