Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Bedrijf in beeld : Orthokliniek Ootmarsum

Bedrijf in beeld : Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is een bedrijf dat is gevestigd aan de Denekamperstraat in het Twentse Ootmarsum. De Orthokliniek staat vooral bekend vanwege de succesvolle afslankkuur Biohcg Original. Sinds enkele jaren bieden ze ook tal van verschillende voedingssupplementen aan.

In deze bedrijfsreview leggen we kort uit wat de Orthokliniek doet en waarom het een betrouwbare partner is voor jouw afslankpoging of voor je voedingssupplementen.

Afvallen

Al meer dan 15 jaar helpt de Orthokliniek uit Ootmarsum mensen met afvallen. Dit doen ze door de Biohcg Original kuur in te zetten. De Biohcg Original kuur is een afslankkuur van standaard 24 dagen. Uit een onlangs gehouden enquête bleek 98% tevreden met het eindresultaat.

De afslankkuur bestaat uit Biohcg ampullen en een dieet. Tijdens het dieet worden vetten en koolhydraten zoveel mogelijk vermeden. Ter ondersteuning van het dieet neem je elke ochtend de Biohcg ampul. Deze ampul gaat het hongergevoel tegen en activeert de vetverbranding. Zo behaal je op een goede en gezonde manier je afslankdoel.

De kuur is gemakkelijk te bestellen in de webshop. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 15.00u besteld, heb je het een dag later al in huis. De pakketverzending gaat via Post NL. Zodra het pakket is ingepakt ontvang je een track & trace code zodat je het pakket kunt volgen.

Voedingssupplementen

Sinds enkele jaren biedt de Orthokliniek ook voedingssupplementen aan. In de webshop vind je veel verschillende supplementen. De Orthokliniek heeft gekozen voor goede en betrouwbare merken zoals Vitakruid, Bonusan, Biotics, Nutramin en Vitals.

Je vindt alle vitamines, mineralen, kruidensupplementen terug in de webshop. Je kan ze makkelijk vinden via het menu of door de zoekbalk te gebruiken.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor bepaalde thema’s. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een supplement ter ondersteuning voor je prostaat of een supplement die je kan helpen bij overgangsklachten? Op de thema pagina’s vind je een overzicht van supplementen die daarbij horen.

Service

De Orthokliniek gaat voor een eerlijk advies en vindt de service erg belangrijk.  Heb je een vraag over je bestelling, de producten of wil je een deskundig advies? De natuurgeneeskundig en orthomoleculaire therapeuten staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Gelukkig wordt deze service gewaardeerd door de vele klanten. Dat blijkt onder andere uit de Trustpilot reviews van het bedrijf. Honderden klanten hebben al de moeite genomen om een onafhankelijke review te schrijven. Op het moment van schrijven wordt de Orthokliniek beoordeeld met een 9.2. Cijfers om trots op te zijn!