Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

De IT-security in Nederland kan nog steeds worden verbeterd

Volgens cybersecurity-experts in Nederland nemen veel bedrijven de veiligheid van hun systemen nog steeds veel te licht op. Ze ontdekken pas dat die niet op orde is als er wat misgaat. Steeds weer vallen bedrijven ten prooi aan cyberaanvallen. Hackers breken in en stelen gegevens. Of ze plaatsen gijzelsoftware waardoor systemen worden platgelegd. Alleen losgeld betalen kan dan nog een oplossing bieden. De IT-security in Nederland wordt onder andere gewaarborgd door specialisten die op verzoek van bedrijven en instellingen aanvallen op hun systemen uitvoeren.

Een gecontroleerde aanval op uw online systemen

Met een gecontroleerde aanval op uw online computersystemen en data proberen cybersecurity-experts in te breken. Hun doel is om bij gevoelige informatie te komen of misbruik te maken. Zo kan er bijvoorbeeld via uw online betaalsysteem geld worden overgemaakt als de beveiliging niet in orde is. Rootsec is een bedrijf dat zorgt voor de IT-security in Nederland. Hun ervaren specialisten voeren een hack uit op uw systeem. Als het lukt om binnen te komen, krijgt u tips om de zwakke plekken in het systeem beter te beveiligen. De eventueel buitgemaakte gegevens worden natuurlijk niet misbruikt. Wel laten zij u zien welke informatie beschikbaar kwam en wat hiervan de gevolgen hadden kunnen zijn.

Maak een afspraak voor uw eigen veiligheid

Wilt u ook weten of uw systemen veilig genoeg zijn? Maak dan een afspraak met hét bedrijf voor IT-security in Nederland, Rootsec. Hun cybersecurity-experts gaan aan de slag om uw systemen te testen. U kunt daarbij aangeven welke gegevens specifiek gecontroleerd moeten worden. U kunt een onverwachte aanval laten uitvoeren om uw cybersecurity te laten testen, maar het is ook mogelijk om vooraf te weten wanneer de systemen gecontroleerd zullen worden aangevallen. De aanval kan zowel bij u op kantoor of online worden uitgevoerd. Doe uw voordeel met de kennis van ervaren ethisch hackers van de specialisten in IT-security in Nederland.