Uw bedrijvengids
Zakelijke dienstverlening

Een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland

Wanneer u een lichtplan wilt laten maken, wilt u dit natuurlijk laten doen door een hoogstaand bedrijf. Dutch Light Pro in Ridderkerk is hét bedrijf op het gebied van het ontwerpen van lichtplannen. Dit doen zij voor onder andere de horeca, het onderwijs, kantoorpanden, zorginstellingen en de woningbouw. Het perfecte lichtplan maken voor bedrijven in heel Noord-Holland is waar zij goed in zijn. Wanneer u de hulp inschakelt van een van de lichtdesigners, wordt uw plan in vier stappen gemaakt. Allereerst maakt u in een eerste gesprek kennis met elkaar en zal de lichtdesigner zich oriënteren. Daarna wordt er een schetsontwerp gemaakt, zodat u weet welk concept ideaal is voor uw pand. Uiteindelijk wordt het lichtplan definitief gemaakt met tekeningen en wordt het plan gerealiseerd.

Duidelijke communicatie

De vier stappen die u samen met Dutch Light Pro doorloopt, worden altijd gedaan middels duidelijke communicatie. Er worden bijvoorbeeld 3D-visualisaties, tekeningen, lichtmetingen en energieberekeningen gemaakt voordat u uiteindelijk een akkoord geeft. Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland (en daarbuiten) is en neemt daarom al uw vragen en opmerkingen serieus. Alleen hoogstaande verlichtingsproducten worden aan u verkocht en u wordt voorzien van het beste designadvies. Daarom heeft dit bedrijf al voor ontzettend veel mooie merken mogen werken en hebben zij veel tevreden klanten.

Een betrokken team

Een lichtplan maken voor bedrijven in Noord-Holland en daarbuiten is een vak apart. Het ontwerpen en beheren van hoogstaande verlichtingsinstallaties vraagt om kennis en ervaring. Ook dient het bedrijf een eigen visie op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing te hebben, zodat u als klant alle voordelen eruit haalt. Dutch Light Pro in Ridderkerk heeft een team met al deze kwaliteiten. U hoeft dus niet verder te zoeken als u advies over lichtinstallaties wilt of een definitief lichtplanontwerp wilt aanvragen. Neem contact met dit bedrijf op via de contactgegevens op de website!

https://www.dutchlightpro.nl/nl