Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdswinst door de toegangscontrole te koppelen aan de tijdsregistratie

Tijdswinst door de toegangscontrole te koppelen aan de tijdsregistratie

Wanneer je een bedrijf moet runnen, wil je natuurlijk jouw tijd zo goed mogelijk besteden. Er zijn veel oplossingen bedacht om ervoor te zorgen dat werkgevers efficiënter kunnen werken en zo meer tijd overhouden. De toegangscontrole is hier een voorbeeld van. Bij gebruik van een toegangscontrole kan jouw bedrijf toegang verlenen tot jouw gebouw en bepaal jij dus wie wanneer jouw gebouw mag binnen komen. Door jouw toegangscontrole te koppelen aan tijdsregistratie, zal jij nog meer tijd overhouden dan voorheen.

Door het koppelen van de toegangscontrole met tijdsregistratie zal je dus meer tijd overhouden en daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk te gebruiken.

Je hebt te maken met één leverancier

Iets wat veel tijd kan vergen, is het afspreken met leveranciers. Wanneer jij meerdere afspraken hebt met meerdere leveranciers, zal het langer duren totdat jij kan krijgen wat jij wil hebben. Door jouw toegangscontrole te koppelen met jouw tijdsregistratie heb jij uiteindelijk maar te maken met één leverancier. Dit komt doordat er dan sprake is van één software die je gebruikt en dus ook maar één leverancier nodig bent om die software te plaatsen en eventueel te onderhouden. Op die manier kan jij dus veel tijd besparen en die tijd weer steken in iets wat veel aandacht nodig is binnen jouw bedrijf.

Je hebt te maken met één database

Een database is een verzameling aan data of informatie die opgeslagen worden in een computer, dus op een elektronische manier. De data of informatie wordt gekoppeld aan verschillende soorten apps en dat samen wordt dan database genoemd. Dankzij het koppelen van de toegangscontrole met de tijdsregistratie hoef je de personeelsgegevens maar één keer in te voeren en maak je uiteindelijk dus ook gebruik van maar één database.

Doordat je maar één database gebruikt, hoef je niet meer te kijken naar andere databases en die met elkaar te vergelijken of toe te voegen tot één bestand. De koppeling van de toegangscontrole en de tijdsregistratie doet dat namelijk al voor jou, waardoor het één database vormt.

Je bent maar één personeelspas nodig

Om een bedrijf binnen te treden met een toegangscontrole heb je een personeelspas nodig. Aangezien je jezelf moet kunnen identificeren voor de controle. Je zou dan ook nog een personeelspas nodig hebben voor de toegangscontrole. Dankzij de koppeling van die twee heb je dus maar één personeelspas nodig. Jouw personeel kan op deze manier tijd besparen en die tijd besteden aan hun werk.

Het gebeurt misschien niet zo heel erg snel, maar mocht een van jouw personeelsleden zijn of haar personeelspas kwijt raken, kan je die personeelspas makkelijk opnieuw laten maken aangezien je de benodigde gegevens van jouw personeelslid al hebt.