Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

De geweldige voordelen van mesotherapie

Ben je op zoek naar een methode om je huid een boost te geven en er jonger uit te zien? Misschien heb je wel eens gehoord van mesotherapie. Dit is een techniek waarbij micro-injecties met een speciaal serum in de huid worden gebracht. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van mesotherapie en waarom het zo populair is bij veel mensen.

 

1. Verjonging van de huid

Mesotherapie is een geweldige manier om je huid weer een boost te geven en er jonger uit te laten zien. Door het injecteren van een serum met hyaluronzuur en andere voedingsstoffen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker en steviger wordt en rimpels minder zichtbaar zijn. Daarnaast helpt het bij het verminderen van pigmentvlekken en het egaliseren van de huidtint.

 

2. Geen hersteltijd nodig

Een groot voordeel van mesotherapie is dat er geen hersteltijd nodig is. Dit betekent dat je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken. Je kunt zelfs meteen weer aan het werk gaan. Dit in tegenstelling tot andere ingrepen zoals botox of fillers waarbij je soms een paar dagen moet rusten en geen make-up mag dragen.

 

3. Pijnloos en snel

Mesotherapie is relatief pijnloos en snel. De injecties zijn zeer dun en worden oppervlakkig in de huid gebracht. Hierdoor is de behandeling minder pijnlijk dan bijvoorbeeld botox. Bovendien duurt de behandeling meestal minder dan een uur. Je kunt dus snel weer verder met je dag.

 

4. Geschikt voor verschillende huidtypen

Mesotherapie is geschikt voor bijna elk huidtype. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van veel verschillende huidproblemen, waaronder acne littekens, zonneschade, rosacea en meer. Het serum kan worden samengesteld uit verschillende ingrediënten, afhankelijk van jouw specifieke huidprobleem.

 

5. Langdurige resultaten

De resultaten van mesotherapie zijn langdurig. In tegenstelling tot huidverzorgingsbehandelingen die vaak slechts tijdelijk werken, blijven de resultaten van mesotherapie vaak maandenlang zichtbaar. Je huid zal er stralend en jonger uitzien, waardoor je jeugdige uitstraling behouden blijft.