Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Schapdragers winkelinrichting

Wil je een winkel openen? Bent u uw bedrijf aan het transformeren of moderniseren? Nieuw vloerkleed nodig of op zoek naar een stijlvolle top? Het is in orde! In deze rubriek vindt u tal van hoogwaardige producten die naar eigen wens en idee geconfigureerd of aangevuld kunnen worden. Van eenvoudige hanglampen tot high-end verlichting voor uw winkel, wij bieden de beste merken tegen betaalbare prijzen. De juiste uitstraling van uw winkel is de basis voor een optimale productpresentatie en klantborging. Blijf langer en koop meer omdat shoppers vaker komen. U kunt een positieve impact hebben door uw winkel in te richten op basis van uw doelgroep en branche.

· Winkelrekken kunnen worden gepland met gebruikte producten van andere merken. Planksystemen zijn over het algemeen compatibel met elkaar. Dit geldt ook voor accessoires zoals blisterwandhaken.

Winkelinstellingen: Stellingdiscounter heeft wat je wilt. 

Als de winkel een eigen parkeerplaats heeft, grijp dan je kans om hier een goede indruk te maken. Wij ondersteunen u met identificatieproducten zoals borden, palen, stoepranden of kabelbruggen.

 Winkelmeubels zoals reclametafels, hangers en manden zijn betrouwbaar en duurzaam. Voor gebruikte producten betaal je slechts een fractie van de prijs van een nieuw accessoire in de winkel. Andere meubels in de winkel, zoals klantenservicesystemen, tourniquets of kassa’s, kunnen probleemloos worden hergebruikt.

25 jaar ervaring en vele succesvolle samenwerkingen met bekende commerciële bedrijven onderscheiden ons als professionele en actieve partners voor gebruikte hardware. Snelheid, betrouwbaarheid, milieubescherming en efficiëntie zijn onze topprioriteiten! Stellingdiscounter biedt een verscheidenheid aan winkelwagens, planken, koelvitrines en andere producten. Het heeft meer dan 30.000 vierkante meter expositieruimte en in de winkel kun je tweedehands meubelen huren. Dit maakt Stellingdiscounter Duitslands grootste bedrijf in gebruikte accessoires.

Een aparte subcategorie richt zich specifiek op woonkamermeubels. Horecameubels voor buiten zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Dit meubel is nu net zo elegant als de binnenmeubels en het verplaatsen van binnen naar buiten is een fluitje van een cent. Makkelijk te maken en te combineren voor je gasten! Parasols, ligbedden, bar-elementen of banken zijn ideaal. Of hoe zit het met openbare downloads? Ontwerp het zoals je wilt! Je kunt alles combineren en kiezen uit verschillende vormen en kleuren.