Uw bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Optimale prestaties tijdens het sport met een sport bh

Optimale prestaties tijdens het sport met een sport bh

Voor iedere sporter is het uiterste uit jezelf halen het uiteindelijke doel. Het grootste deel sport immers allemaal om te winnen en om zichzelf keer op keer uit te dagen om tot het maximale te gaan. Het is dus enorm belangrijk, dat alles gedurende je sessie op dat moment klopt. Niet alleen je fysieke en mentale gezondheid, maar ook je outfit is een essentieel onderdeel om je gestelde doelen te halen en het maximale te bereiken. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij een sprint moet trekken in een grote trui een stuk anders zal uitpakken, dan wanneer jij een gestroomlijnd strak shirt draagt. Kortom, optimale prestatie behoeven een goede outfit! Wat we vooral zien, is dat er bij vrouwen nog wel eens nonchalant wordt gedaan over het dragen van een sport bh. Volledig ten onrechte! Het dragen van een sport bh vergroot je prestaties, waarom lees je hier!

Ondersteuning

Een sport bh tijdens het sporten zorgt ervoor dat je borsten goed worden ondersteunt. Vooral bij sporten zoals bijvoorbeeld hardlopen, krijgen je borsten bij iedere stap die je zet een schok te verwerken, met als gevolg dat je borsten een op-, en neerwaartse beweging willen maken om dit te compenseren. Je zult merken, dat wanneer je dit regelmatig doet, je kans hebt op gevoelig of zelfs pijnlijke borsten. Door het dragen van een bh met goede ondersteuning, zal je merken dat dit niet alleen je sportprestaties ten goede komt, maar ook je borsten worden ontlast. Een goede sport bh absorbeert namelijk voor maar liefst driekwart de schokken die je borsten te verduren krijgt. Door het dragen van bijvoorbeeld een rosa faia bh zal je merken dat je door de goede ondersteuning ineens een stuk comfortabeler kunt sporten.

Resultaat

Dat we sporten om resultaat te behalen, dat is voor velen een vanzelfsprekendheid. Waar we er vaak qua outfit alles aan doen om tot optimale prestaties te komen, zien we dat een sport bh hier voor een groot deel aan bijdraagt. Het dragen van een sport bh met voorsluiting zorgt er namelijk voor dat je borsten door de druk weinig tot geen ruimte krijgen te bewegen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Een sport bh is overigens niet te vergelijken ben een bralette. Nu vraag je je wellicht af, wat is een bralette? Een bralette is een bh die niet is voorgevormd en ook geen beugels bevat. Toch is dit absoluut niet met elkaar te vergelijken. De stof en ook pasvorm van beide is totaal anders.