Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Zorg aan huis met een mantelzorgwoning

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een mantelzorgwoning te laten bouwen. Dit kan namelijk zonder bouwvergunning worden gedaan. Op die manier regelt u gemakkelijk de zorg van uw familie of vrienden die zorgbehoevend zijn. Zorg verlenen dichtbij huis maakt het allemaal toch wat gemakkelijker.

Mantelzorgwoning bouwen

Denkt u erover na een mantelzorgwoning te laten bouwen, maar lijkt het u allemaal wat te ingewikkeld? Laat u vooral niet tegenhouden. Bij Mantelzorg Wernsen nemen wij al het papierwerk uit handen en regelen wij ook de plaatsing, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op die manier kunt u zich volledig richten op uw mantelzorgtaken. Daarnaast zijn de regels voor het bouwen van mantelzorgwoningen de afgelopen jaren enorm versoepeld. De zorgwoning mag net als een garage of tuinhuis geplaatst worden op het terrein van degene die zorg nodig heeft of degene die zorg biedt. Wel moet er worden voldaan aan een aantal regels omtrent veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid, maar daar houden wij bij de bouw uiteraard helemaal rekening mee.

Mantelzorg Wernsen

Bij Wernsen snappen wij dat u als mantelzorger veel tijd steekt in de zorg voor een ander. Een mantelzorgwoning neemt daarbij iets van die druk af. U heeft namelijk geen reistijd meer en kunt waar nodig altijd hulp bieden of u gemakkelijk terugtrekken. Omdat u al zo druk bent met verzorgen, regelen wij alles rondom het bouwen en plaatsen van de zorgwoning. Het bouwen van onze woningen gebeurt op een veilige manier, zo wordt ons materiaal bijvoorbeeld gekeurd door https://www.ekh.nl/nl/hijsogen. Op basis van uw wensen en behoeften verzorgen wij het ontwerp en de productie. De woning kan helemaal worden aangepast aan uw situatie en is geen standaard ontwerp. Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om zelf het interieur te verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom onze zorgwoningen? Zoals bijvoorbeeld de oplevering, die volledig gestoffeerd en gemeubileerd mogelijk is, maar ook kaal. Of wilt u weten hoe onze chalets eruitzien? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via onze website kunt u al veel voorbeelden bekijken. Samen met u kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben veel ervaring wat betreft zorgchalets en komen graag samen met u tot een passend ontwerp.