Uw bedrijvengids
Auto

Flexibel, Rijschool Delft!

Rijschool Delft

 

Ben je aan het twijfel welke rijschool het beste bij je past? Wil jij meer weten over een geschikte rijschool bij jou in de buurt? Neem even een kijkje bij Rijschool Delft. Je kunt je eigen pakket creëren afhankelijk van je eigen tempo (Rijopleiding op maat). Je kunt al rijlessen vanaf 16.5 jaar. Dus wil je zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Dan kan dat al vanaf 16.5 jaar. Je hoeft niet meer te wachten totdat je 18 bent. En ieder jonge geest heeft wel een droom om in een luxe auto te rijden. Dan is dit het juiste adres voor je. Behalve een Volkswagen, Volvo en een Mercedes, kan je ook rijlessen nemen in een Range Rover. Toch wel iets om op je verhaal te delen. Denk je dat je dit nooit zou kunnen betalen, rijlessen nemen in een luxe bak? Zo duur is het niet. De prijzen zijn vrij voordelig. Je kunt samen met je ervaren rijinstructeur bepalen hoeveel lessen jij nodig hebt om te slagen voor je rijexamen. Zo kun je afrijden op je eigen tempo zonder druk. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs behalen en dus niet meer lessen nemen dan nodig is. Met de jarenlange ervaring van zowel de rijschool als de rijinstructeurs, is een indicatie maken over het benodigde aantal lessen goed mogelijk.

 

Flexibele Rijschool

Er wordt rekening gehouden met de dagelijkse bezigheden, waardoor ze ook rijlessen geven in de avonden en in het weekend. Zo kan je dus op ieder gewenste dag & tijdstip je rijlessen volgen. Dit zorgt er ook voor dat er geen wachttijden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere rijlessen te nemen in een week, voor diegenen die zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur willen kruipen. Voor de studenten is er ook wat leuks, namelijk: Studenten korting. Studenten zijn de toekomst en daar wordt rekening mee gehouden. Ook weten we allemaal goed dat je als student zijnde het financieel niet zo breed hebt. Dus dat maakt het wat gemakkelijker voor de studenten om toch op het gemak rijlessen te nemen. Nog steeds financieel niet zo erg breed, wat ook goed te begrijpen is met de COVID waardoor ook veel mensen werkloos zijn of minder kunnen werken? Ook daar wordt rekening mee gehouden. Je kunt er namelijk ook betalen in termijnen. 

Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet met de rijlessen en hoef je dus geen zorgen te maken over de heen- en terugreis. Wat ook erg flexibel is, is dat je ook ergens anders opgehaald en afgezet kan worden. Wil jij bijvoorbeeld thuis opgehaald worden, maar heb je na je rijles een afspraak? Dan kan je ook gewoon afgezet worden op de gewenste locatie. Misschien wil je na het werk of na schooltijd meteen gaan rijden. Dan kan je opgehaald worden op je school of werk en dan weer netjes thuis afgezet worden na je rijles. Dit maakt rijlessen volgen erg gemakkelijk in je dagelijkse leven zonder je planning overhoop te gooien.

 

Gratis proefles

Tot je rijexamen ben je gebonden aan je vaste rijinstructeur. Zo hoef je niet in onnodige herhaling te vallen en kan je sneller door je lessen heen. De spanning moet tijdens de lessen al verdwijnen, omdat de kans groter is om fouten te maken als je erg gespannen bent tijdens je examen. Jij wilt natuurlijk ook zoals vele anderen bij Rijschool Delft in één keer je rijbewijs behalen. Je rijinstructeur zorgt ervoor dat de sfeer altijd vriendelijk is, zodat je in een relaxte sfeer kan afrijden tijdens je rijexamen. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles, om de professionele manier van lesgeven zelf te ervaren.