Uw bedrijvengids
Auto

Rijschool in Gorinchem met gratis Theoriecursus

Rijschool in Gorinchem

Vraag jij jezelf af waar je jouw rijbewijs zou willen behalen? Wil je vlot en zelfstandig deelnemen aan het verkeer en vooral: veilig de openbare weg op?

Met meer dan 15 jaar ervaring is Rijschool Rahat in Gorinchem het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen e.o. Zij garanderen je dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Dus je rijbewijs behaal je bij rijschool Rahat.

Leren autorijden doe je samen met rijschool Rahat. Je hoeft dus niet in je eentje urenlang naar een boek te staren, maar wordt persoonlijk door hun door alle stof heen geleid.

Ze willen natuurlijk het allerbeste voor hun leerlingen & zij zorgen hier ook voor. Dankzij hun kwalitatieve ervaren rijinstructeurs. Je krijgt een persoonlijke aanpak bij hun. Je hebt een vaste rijinstructeur, die precies weet wat jouw vaardigheden zijn, waar je nog op moet oefenen en wanneer je klaar bent voor het rijexamen. Ze zorgen niet enkel voor je rijbewijs, maar ook dat je na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer. Over veiligheid gesproken, de rijlessen zijn volgens de richtlijnen van het RIVM & dus coronaproof. 

Je krijgt een persoonlijke begeleiding van je aandachtige en vriendelijke rijinstructeur. Ook krijg je bij de lespakketten ook nog eens een gratis theoriecursus, waarbij slagen al zo goed als gegarandeerd is

Je kunt er rijlessen volgen in een schakelbak, maar ook in een automaat. Bovendien kun je gebruik maken van een proefles. Met een hoog slagingspercentage kun je al duidelijk zien dat  ze kwalitatieve lessen geven. De lespakketten zijn redelijk voordelig en het is ook nog eens mogelijk dit in termijnen te betalen. Je wordt ook netjes thuis opgehaald en weer thuis afgezet en hoeft dus niet heen en weer te reizen om je rijlessen te kunnen volgen.