Uw bedrijvengids
Wijn

Geniet thuis altijd van de beste wijnen ter wereld

Als u graag geniet van een lekker wijntje, dan wilt u altijd wel een goede wijn in huis hebben. Dat kan uitstekend geregeld worden door Wijnhuis Oktober. Hier vindt u namelijk altijd de beste wijnen ter wereld. Deze kunnen ook geleverd worden in een wijnabonnement. Dit is een pakket met goede wijnen, die altijd passen bij uw smaak. Of u nu graag geniet van een witte, rode of roséwijn, het kan allemaal. Kies een abonnementsvorm die bij u past, en bepaal zelf hoe vaak u de wijn ontvangt. Op deze manier kan iedereen genieten van een goede wijn.

Kies een passend wijnabonnement voor iedereen

U kunt kiezen uit diverse varianten als u een wijnabonnement bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant wilt afsluiten. Mensen die af en toe genieten van een lekkere wijn, kiezen voor een wijnabonnement met 3 of 6 flessen wijn, maar echt doorgewinterde liefhebbers laten regelmatig een doos wijn met 12 flessen bezorgen. Daarnaast kunt u kiezen voor een wijnpakket per maand of per kwartaal. Als u ervoor kiest om een wijnpakket per kwartaal te ontvangen, krijgt u het pakket in maart, juni, september en december. De wijnen worden altijd aangepast aan het seizoen, zodat u altijd geniet van een passende wijn bij het eten of bij de borrel.

Samen genieten van de lekkerste wijnen tijdens een wijnproeverij bij u thuis

Geniet u ook graag met vrienden of familie van een goede wijn? Dat kan tijdens een wijnproeverij bij u thuis, mede georganiseerd door Wijnhuis Oktober. Zo heeft u een gezellige avond met gegarandeerd lekkere wijn. In de doos wijn zit ook over alle wijnen een kaartje met informatie. Dus wilt u een wijnabonnement afsluiten, of een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Wijnhuis Oktober regelt het allemaal voor u. Men adviseert u hierbij altijd over de beste wijnen.