Uw bedrijvengids
Auto

Rijschool in Rotterdam met gratis herexamen

Rijschool Rotterdam met gratis herexamen

Een rijschool die weet hoe ze je moeten voorbereiden. Persoonlijke begeleiding waarbij je de volledige aandacht krijgt van je rijinstructeur tijdens de lessen. Ze geven aan dat ze meer dan 8 jaar ervaring hebben met rijlessen geven en dit laten ze ook meer dan genoeg blijken. De kwaliteit achter de lessen lijkt onbetaalbaar, maar dat is het dus totaal niet. De eerste klassen lessen die je krijgt zijn relatief goedkoop. Ook bieden ze een gratis herexamen als je zakt voor je rijexamen. Zo zeker zijn ze dus van hun zaak. Toch kan het voorkomen dat je zakt. Het kan wel eens voorkomen, hoe goed je ook voorbereid bent, dat je je dag niet hebt en dat het even niet mee zit. In zulke gevallen is een gratis herexamen natuurlijk een goed manier van troosten. Maar de meeste studenten slagen al bij de eerste rijexamen. Dankzij de examengerichte rijlessen ben je volledig klaar om bij de eerste rijexamen je rijbewijs al in je zak te steken. De cijfers laten ook zien dat Rijschool Rotterdam de hoogste slagingspercentage heeft van Rotterdam en omgeving.

Jong geleerd, oud gedaan

Je kunt al beginnen vanaf 16.5 jaar met rijlessen volgen. Je kunt al vroeg beginnen en op je achttiende al volledig zelfstandig rijden. Op jonge leeftijd kan het wel eens tegenzitten met het budget. Daarom wordt er ook aangeboden op per losse les te betalen. Studenten krijgen nog eens extra korting op de pakketten. Ook wordt er niet moeilijk gedaan om je pakket per week of maand af te lossen. Enige wat je daarvoor hoeft te doen is overleggen. Simpel toch?

Betrouwbaar & leerzaam

Rijschool Rotterdam werkt volledig transparant. Dit zegt ook genoeg over de betrouwbaarheid van de rijschool en rijinstructeur zelf. De rijinstructeur geeft je een indicatie van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben aan de hand van de gratis proefles. Je vaste rijinstructeur helpt je door de leerzame weg naar je rijbewijs, of het  nu in een automaat of een schakelbak is. Je wordt lekker gemakkelijk van je huis opgehaald en ook weer netjes thuis afgezet, met advies over je rijvaardigheid na je leerzame en gezellige rijles als puntjes op de i.