Uw bedrijvengids
Electronica en Computers

Kies voor de kwaliteit van deze wind-up statieven

Als u werkzaam bent in de licht-, video- of geluidsindustrie, dan weet u vast het belang van goede wind-up statieven. Zonder deze statieven is het immers erg lastig om trussen of licht- of geluidsbronnen soepel omhoog te krijgen. Gezien het gewicht en de omvang van deze apparaten is het vrijwel onmogelijk om dit zonder hulp van een statief te doen! Heeft u om deze reden een wind-up statief nodig? Dan bent u bij Wytec Trade op de juiste plek. Hier vindt u namelijk wind-up statieven van het hoogstaande merk Showtec. Showtec staat al jaren bekend als leider in de productie van kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven. Een beter statief kunt u niet krijgen!

De eigenschappen van de statieven van dit merk

Wytec Trade heeft drie varianten van wind-up statieven van Showtec in hun assortiment, namelijk de Showtec Basic 2800 Wind-up, de Showtec Pro 3500 Wind-up stand en de Showtec Basic 3800 Wind-up. Het verschil tussen deze statieven is de maximale hoogte waarop u deze kunt instellen. Zo is de Showtec Basic 2800 Wind-up te verstellen tot een hoogte van 2,8 meter, de Showtec Pro 3500 Wind-up tot een hoogte van 3,5 meter en de Showte Basic 3800 Wind-up tot een hoogte van 3,8 meter. Alle drie de statieven hebben als gemeenschappelijke eigenschappen dat ze vrij zijn van kabels, zeer veilig en stabiel zijn en voldoen aan de TUV- en GS-eisen. Dit maakt dat u gegarandeerd bent van een betrouwbaar statief dat u gemakkelijk kunt gebruiken.

Maak uw keuze en bestel

Heeft u de informatie op de website gelezen en besloten welk statief perfect is voor u? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling direct, zodat u hier binnenkort al gebruik van kunt maken. Mocht u interesse hebben in de statieven maar nog meer informatie willen ontvangen, dan staan de specialisten van Wytec Trade voor u klaar. U bereikt hen eenvoudig via de contactgegevens op de website.

https://www.wytec.nl/