Uw bedrijvengids
Auto's en Motoren

Motorrijles Rotterdam behaald een slagingspercentage van 95%

Er zijn tegenwoordig veel motorrijschool en alle rijschool doen hun best om de beste te zijn. Er is één rijschool die zo goed presteert dat ik er wel een aparte artikel over moet schrijven. Motorrijles Rotterdam laat alle andere rijscholen achterwege met een slagingspercentage van 95%! Ik vond het zeker wel de moeite waard om dit uit te lichten voor de bewoners van Rotterdam en de gehele regio van Zuid-Holland. 

 

100% slagingsgarantie

De rijschool is zeker over zijn kwaliteit en prestatie. Daarom bieden ze ook 100% slagingspercentage aan. Hoe behalen ze de hoge slagingspercentage? Allereerst zijn de rijlessen examengericht. Tijdens de rijlessen worden de examenroutes van het CBR beoefend. Daarnaast worden de rijlessen opgenomen, zodat je thuis op je gemak de rijlessen terug kunt zien. Je kunt jezelf zien rijden en van je fouten leren. Tevens is de rijschool Demo Opleidingen een allround rijschool. Ze geven niet alleen motorrijlessen, maar ook auto, bromfiets/scooter rijlessen, aanhangwagen rijlessen, taxi opleiding & rijinstructeur opleiding. Vooral het laatste, rijinstructeur opleiding is erg belangrijk wat het verschil uitmaakt met de andere rijscholen. Omdat ze zelf instructeurs opleiden, leiden ze ook hun eigen instructeurs op. Zo hebben ze de beste rijinstructeurs van heel Zuid-Holland. Ook hebben ze als enige rijschool in Rotterdam een eigen terrein voor de motorrijlessen. Je vaste rijinstructeur geeft je een begeleiding van A tot Z.

 

Goedkope motorrijles

Na dit alles wat je hebt gelezen, zou je vast denken dat er een hoog prijskaartje aan zou hangen om hier je motorrijlessen te volgen. Integendeel, liggen de prijzen erg laag voor wat je ervoor terug krijgt. De lespakketten zijn inclusief theorie opleiding, theorie-examen, AVB examen & AVD examen. Ook mag je een gratis proefles nemen. Tijdens de gratis proefles maakt de ervaren instructeur een inschatting van het aantal lessen die jij nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je examen. Zo kun jij het lespakket kiezen die het beste bij je past. Bovendien mag je je lespakket ook nog eens betalen in termijnen. Handig in deze tijden waarin iedereen het financieel wat minder heeft. 

 

Flexibele tijden

Motorrijles Rotterdam houdt er rekening mee dat niet iedereen altijd beschikbaar is. Daarom zijn ze ook buiten de normale werkdagen en tijden beschikbaar om je op te leiden tot een chauffeur. Je kunt ook rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. Ze hebben meerdere rijinstructeurs en zijn ook veel beschikbaar. Daardoor zijn er geen wachttijden en kun je ook direct starten met je rijlessen.