Uw bedrijvengids
Bedrijven

3 tips om jouw smartphone zo goed als nieuw te houden

Ben je bang dat jouw smartphone na een aantal maanden intensief gebruik een stuk slechter zal presteren dan toen deze net uit de doos kwam? Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je jouw iPhone goed onderhoudt, kun je hier veel langer mee doen. Hierdoor zul je minder snel een nieuwe telefoon hoeven te kopen of langs moeten voor een iphone reparatie in Maastricht.

Bescherm jouw telefoon met een hoesje

Hoewel het originele design van je telefoon er erg strak en verfijnd uitziet, is je telefoon toch meer gevoelig voor schade als er geen hoesje omheen zit. Hoewel vrijwel ieder hoesje al zorgt voor extra bescherming, heb je enkele cases die speciaal gemaakt zijn om jouw telefoon in iedere situatie te beschermen. Zo heb je cases met een verhoogde voorkant, die net uitsteken boven het scherm van je mobiel. Om deze reden zal je telefoonscherm niet beschadigd raken, als je de telefoon per ongeluk laat vallen.

Ben zuinig met de batterij

Schade kan ook intern gebeuren, voornamelijk bij de batterij. Als jij je telefoon niet oplaadt met een gecertificeerde oplader, kan het zo zijn dat je de batterij overbelast. Een gecertificeerde oplader heeft namelijk een chip die de spanning reguleert. Daarnaast wordt de kwaliteit van een batterij ook aangetast door oververhitting. Houd om deze reden je mobiel zo veel mogelijk buiten direct zonlicht. Hierdoor kan je telefoon namelijk erg snel warm worden.

In geval van schade, kom langs voor een iphone reparatie in Maastricht

Als je dan toch een scheurtje in het scherm krijgt, laat je telefoon dan repareren bij een telefoonwinkel. Een scheurtje kan namelijk vocht en vuil verzamelen dat je toestel kan beschadigen.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/telefoon-reparatie-maastricht/