Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Hoe verzorg jij jouw hairextensions op een goede manier?

De verzorging van de 8 banen hairextensions is erg belangrijk als je wilt dat de extensions er lang mooi uit blijven zien. Extensions bij redelijk duur en het is dus logisch dat je er zo lang mogelijk plezier van wilt hebben. Dit kan ook als je ze op de juiste manier verzorgt, maar hoe doe je dat? Dat lees je in dit artikel. Benieuwd? Lees dan snel even verder! 

Een speciale borstel voor de hairextensions

Voordat je gaat slapen is het van belang om de extensions even door te borstelen. Dit kan je het beste doen met een borstel die ook echt gemaakt is voor het borstelen van hairextensions. Bind het haar daarna bij elkaar in een vlecht en maak het vast met een elastiekje zonder metaal. Ga vooral niet met nat haar slapen. Dit is niet goed voor je haar omdat het zo heel makkelijk afbreekt of beschadigt. Droog altijd je haren met een föhn dus laat de hairextensions nooit drogen aan de lucht want dit is niet goed voor de waxjes van de hairextensions. Dit zijn allemaal tips die je mee kunt nemen bij de verzorging van de extensions! 

Let goed op de shampoo die je gebruikt

Er bestaan shampoo’s die speciaal ontwikkelt zijn voor hairextesions. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon een normale shampoo te gebruiken. Wanneer je voor de laatste optie gaat, is het wel van belang dat je niet kiest voor een 2 in 1 shampoo of voor een shampoo met veel fruitzuren. Ook kun je alcohol en siliconen in haarproducten het beste zoveel mogelijk vermijden. Wanneer je hier rekening mee houdt, zal je zeker verschil merken en zal je haar een stuk beter gaan zitten. 

Last van droge haarpunten? 

Je haar kan in de punten droog worden na verloop van tijd. Dit komt doordat de haren niet meer gevoed worden door de hoofdhuid en deze natuurlijke oliën de punten gewoon niet meer bereiken. Dit kan je oplossen door een goede haarolie in de punten te smeren of door een voedende haarspray te gebruiken voor je haarpunten. Via Hairextensions Voordeel kan je al deze producten bestellen en geven ze je graag advies over welke producten het beste bij jou passen!