Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Minder stress tijdens de feestdagen?

Minder stress tijdens de feestdagen?

Tijdens de feestdagen hoppen we van familie naar familie, waarbij veel wordt gehaast, gegeten en gedronken. Je kent die films wel, waarbij de vrouw van het gezin op 1 been hinkt omdat ze bij het uitstappen van de auto haar andere hak nog aan moet doen, nadat ze de stropdas van haar man recht had getrokken en de chocolade mond van haar zoontje schoon heeft geveegd. 

 

Stress

Veel mensen ervaren de kerstdagen hierdoor ook als een gestreste periode, iets wat ze liever niet zouden willen. Behalve de stress van het op tijd klaarmaken, op tijd weggaan en op tijd alle dingen voorbereid hebben, is daar nog de stress dat het een hoge inbraak percentage is tijdens de feestdagen. Want tijdens deze dagen zijn meerdere huishoudens vaak in 1 huis te vinden, waardoor inbrekers vele mogelijkheden zien.

 

Trek gerust de deur achter je dicht

Als jij weet dat jouw waardevolle spullen veilig achter slot en grendel liggen, dan verlaat jij geruster je huis. Ook al twijfel je of je de voordeur wel op slot hebt gedaan in alle haast, de spullen die echt geld waard zijn liggen gelukkig altijd op een plek die op slot is. Zo heb je in ieder geval al één stress aspect getackeld. 

 

Tips voor kerstcadeaus

Een ander aspect waardoor mensen veel stress ervaren is het bedenken van goede cadeaus voor de kerstdagen. Wat dacht je ervan om jouw geliefden hun stress te verminderen door hen een kluis cadeau te geven? Een kluis hoeft niet duur te zijn want er zijn ontzettend leuke boekkluizen en sleutelkluisjes die qua prijs een prachtig cadeau zijn!

Ook voor bedrijven zijn deze kluisjes leuke cadeaus voor in een kerstpakket, je toont hoe belangrijk je beveiliging vindt en bent bereid het aan je medewerkers te geven, wat wil en werknemer nog meer!

 

https://www.kluis-kopen.nl/