Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Inbraakpreventie in je huis

Wanneer je je huis extra wil beveiligen dan kun je eens denken aan inbraakpreventie. Inbraakpreventie is altijd goed, want hoe veiliger je woning is, hoe minder makkelijk inbrekers binnen kunnen komen. Inbraakpreventie is er van het politiekeurmerk veilig wonen. Wanneer je hier dingen van toepast in je woning dan verklein je de kans op inbraak tot wel 90%. Wil je tips voor inbraakpreventie? Lees dan verder.

 

Hang- en sluitwerk

Om aan de normen van het politiekeurmerk te voldoen, moet je je woning voorzien van inbraakpreventie hang- en sluitwerk. Dit is altijd verplicht. Hang- en sluitwerk dient op alle plekken in je huis goed gemonteerd te worden. Weet je zelf niet zo goed hoe of welke plekken? Dan kun je altijd een slotenmaker in Roermond of ergens anders in Nederland inschakelen. Zij weten precies waar ze op moeten letten. Zo voldoet je woning in ieder geval al aan deze eis.

 

Ramen

Via ramen komen veel inbrekers binnen. Veel mensen zijn alert op de ramen beneden, maar boven in het huis staan ze toch vaak nog open. Voor de ramen die bereikbaar zijn is het dan ook slim om hang- en sluitwerk te monteren. Je ramen komen in principe al binnen handbereik als de pakrand zich op een hoogte van 3,5 meter bevindt. Ook kunnen inbrekers makkelijk binnen als de ramen bereikbaar zijn via de kliko in je tuin of een ladder die rondslingert.

 

Strips

Ook inbraakpreventie strips zijn aan te raden. Als je deze in combinatie met hang- en sluitwerk plaatst kan een inbreker namelijk niet binnen komen met een koevoet of een schroevendraaier. Dit komt omdat er dan nog een extra beveiliging op zit. Ook strips kan de slotenmaker in Roermond of ergens anders in Nederland bij je komen plaatsen. Zo is je huis straks helemaal inbraak proof.

https://slotenmakerinroermond.nl/