Uw bedrijvengids
Bedrijven

Industriële filters van FILTEX & BIO-UV

Zou u graag uw waterafvoer of andere afvalconstructie waarbij veel water verloren gaat of verontreinigd verbeteren? Dat is mogelijk met de industriële filters van BIO-UV en FILTREX. In Nederland is Zebraport de grote aanbieder van diverse industriële oplossingen voor het aanpakken van o.a. verontreinigd water.

Heeft u ook te maken met veel (verontreinigd) water en zou u graag willen bijdragen aan het hergebruiken van al dat water? Zebraport kan u ongetwijfeld helpen met diverse producten en diensten. Ontdek waarmee.

Vloeistoffilters voor verhogen waterkwaliteit

Heeft u vloeistoffilters nodig voor het hoog houden van de vloeistofkwaliteit? Of het nu om water of andere vloeistoffen gaat, voor vloeistoffilters van het merk FILTREX bent u bij Zebraport aan het juiste adres. Zij bieden bedrijven industriële filters en vloeistoffilters op grote schaal. Daarnaast assisteren ze graag bij de bemiddeling en wordt er graag een stapje extra gezet, zodat u krijgt wat u wilt.

“Zebraport brengt vraag en aanbod bij elkaar en ontzorgt u als klant.”

Waarom investeren in goede vloeistoffilters

Afhankelijk van uw branche heeft u ander soort industriële filters nodig. Het is echter altijd belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, zoals de (vloeistof)filters van het merk FILTREX. Wanneer er gebruikgemaakt wordt van een filter voor brandstof, doet dat de verbranding zeer goed. Deze is beter, maar ook zuiniger in gebruik. Daarnaast vindt er minder slijtage plaats en daardoor is onderhoud ook minder vaak nodig. Bovendien hoeft u niet meer na te denken over verontreiniging dankzij het juiste filter. Kortom, vele voordelen en de investering helemaal waard!

Zebraport voor filters en UV-C apparatuur

Bent u op zoek naar een leverancier van industriële filters of UV-C apparatuur? Dan heeft u aan Zebraport de juiste partner gevonden. Als intermediair voor industrie toepassingen, kunnen zij u als geen ander helpen aan de juiste apparatuur. U kunt zich geheel vrijblijvend laten adviseren en meer informatie vragen over diverse industriële filters en vloeistoffilters. Verontreinigd water kan voorkomen worden voor een milieuvriendelijkere aanpak, doet u mee?

http://www.zebraport.com/