Uw bedrijvengids
Bedrijven

Strafrecht advocaten in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor omdat u juridische ondersteuning nodig heeft in verband met een conflict waarin u verzeild bent geraakt? Gaat het om een conflict dat het strafrecht of fiscaal recht betreft? Woont u in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij De Haas Advocaten aan het juiste adres. De advocaten van ons advocatenkantoor zijn gespecialiseerd in het commune, financieel en fiscale strafrecht. In deze rechtsgebieden zorgen wij voor hoogwaardige juridische bijstand voor onze cliënten.

Met vele jaren ervaring kunnen onze strafrecht advocaten in Amsterdam daarom voor de best mogelijke juridische bijstand zorgen. Als u ons daarvoor benadert bent u van een topkwaliteit service verzekerd. Daarbij is het doel strafvervolging te voorkomen, of in ieder geval de beste en meest realistische oplossing voor uw situatie te vinden.

Advocaten met een doelgerichte aanpak

Om een resultaat te bereiken waar u tevreden mee bent zetten onze strafrecht advocaten zich altijd maximaal in, waarbij een doelgerichte aanpak gehanteerd wordt. Het uitgangspunt is om te zorgen dat u niet strafrechtelijk vervolgd wordt. Dat is dan ook de uitkomst die het meeste impact op u zou hebben. Daarom gaan wij logischerwijs voor een andere oplossing. Daarbij hanteren we een juridische strategie, die we altijd met u zullen overleggen. Wij zijn namelijk van mening dat transparant werken belangrijk is als advocaat.

Advies over het voorkomen van probleemsituaties

Als strafrecht advocaten adviseren wij ook partijen voordat zij al in conflicten terecht zijn gekomen. Door onze cliënten te adviseren kunnen wij juist voorkomen dat ze met justitie in aanraking komen. Als kleinschalig advocatenkantoor kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke benadering en korte lijnen.

Neem nu contact met ons op

Zou u graag meer informatie over onze dienstverlening ontvangen, of uw zaak met ons bespreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 010-764 08 04, door een mail te sturen of via het online contactformulier op de website.

https://www.dehaasadvocaten.nl/