Uw bedrijvengids
Bedrijven

Peuterspeelzaal Het Kevertje in Utrecht

Heb jij een peuter, maar heb je daar wegens je werk soms opvang voor nodig? Zoek je daarom een peuterspeelzaal bij jou in de buurt? Ben je woonachtig in regio Utrecht? Dan ben je bij Het Kevertje, een peuterspeelzaal in Utrecht, aan het juiste adres. Het is voor jou als ouder wel zo prettig als je opvang kan regelen die zowel fijn als vertrouwd aanvoelt. Een peuterspeelzaal waar je peuter zich thuis voelt, verder kan ontwikkelen en ook gewoon plezier kan maken. Het Kevertje is daarom dé peuterspeelzaal voor jou.

Kleinschalige peuterspeelzaal in Utrecht

  • Vertrouwde opvang
  • Sterke beveiliging, inclusief camera’s en toegang via vingerscan
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke benadering
  • Kosten zijn inclusief voeding en luiers
  • Vaste medewerkers, met pedagogische opleidingen
  • Jarenlange ervaring
  • Afstemming van de dagindeling op jouw wensen

Samen spelen met peuters van dezelfde leeftijd

Om leeftijdsgenootjes bij elkaar te kunnen plaatsen worden alle kinderen bij onze kinderdagverblijf in Utrecht onderverdeeld in twee horizontale groepen. De eerste groep is voor de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar oud en noemen we de babygroep. De andere groep heet de peutergroep en is voor peuters van 2 jaar oud tot 4 jaar oud. Met deze groepen kunnen leeftijdsgenootjes met elkaar spelen en kunnen we dagactiviteiten beter afstemmen.

Goed bereikbaar in Utrecht

Onze peuterspeelzaal is centraal gelegen in Utrecht en dus voor iedereen in de omgeving goed bereikbaar. Of u nu in Utrecht-west of -oost woont, Tolsteeg, Hoograven, Lunetten, de Rivierenwijk, Dichterswijk of Hooch Boulandt, onze peuterspeelzaal is toegankelijk voor iedereen.

Kom gerust eens kennismaken

Ben je benieuwd of onze peuterspeelzaal iets voor jouw peuter is? Kom dan gerust eens kijken om te zien of alles je bevalt. We maken graag kennis met je. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 030 233 282 3 of maak gebruik van het online contactformulier op onze website.

https://www.hetkevertje.nl/