Uw bedrijvengids
Bedrijven

Huis verkopen in Zwolle

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Zwolle? Dan is Admono Makelaars echt wat je zoekt! Ze gaan niet alleen professioneel te werk, maar ze zijn ook nog eens heel persoonlijk. En dat terwijl wel echt een gekke samenleving leven, als het gaat om huis kopen of verkopen. Je voelt je bijna een nummertje als je een huis wilt gaan kopen of verkopen. Zo snel gaat het allemaal tegenwoordig. Super fijn natuurlijk als je een huis wilt gaan verkopen, maar je verkoopt ook een deel van je herinneringen. Je wilt er toch wel een goed gevoel bij hebben. Dat is in elk geval mijn ervaring. Daarom vind ik de persoonlijke aanpak van Admono Makelaars zo prettig.

Verwachtingen

Een huis verkopen in Zwolle is over het algemeen geen probleem. Zwolle is een gewilde stad en je bent over het algemeen zo je huis kwijt. Maar waar moet je beginnen? Admono Makelaars helpt je hier persoonlijk bij. Ze denken ook echt mee hoe ze het beste jouw huis kunnen verkopen. Door op hun website te kijken, creëerde ik een bepaalde verwachting. Heel gevaarlijk natuurlijk. Maar aan alle verwachten hebben ze voldaan. Waarom ik te spreken ben over Admono makelaars is vanwege de volgende punten:

  • Persoonlijke aanpak
  • Korte contact lijnen 
  • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
  • Kennen Zwolle en omgeving goed

Waardebepaling

Je kan een vrijblijvende afspraak maken. Deze afspraak vindt gewoon bij je thuis plaats. Dan wordt er gelijk een gratis waardebepaling van je huis uit gevoerd. Omdat ze Zwolle zo goed kennen, weten ze precies wat er in de omgeving speelt. Hier spelen ze dan ook op in, in de plannen. Waardoor het verkopen van je huis een persoonlijke tint krijgt. Dit is vond ik zelf heel erg fijn. Ik ben er echt van overtuigd dat hierdoor mijn huis zo snel is verkocht.