Uw bedrijvengids
Bedrijven

Industriële stofafzuiging systeem kopen

Bent u op zoek naar een nieuw systeem voor stofafzuiging dat geschikt is voor de industrie? Bijvoorbeeld omdat u werkt in een industrie waarin u bulk- of stortgoed verwerkt? Mesys is dan hét bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij leveren industriële afzuiging dat voor ieder bedrijf in een dergelijke industrie een geschikte oplossing is. Ons systeem zorgt ervoor dat uw ruimtes stofvrij blijven, door middel van een snel en efficiënt afzuigsysteem. Daarnaast zijn onze systemen bijzonder duurzaam en kunt u er jaren van genieten. Al met al dus een uitstekende investering.

Industrieel stofafzuiging systeem van Mesys

  • 24 uur per dag en iedere dag van de week beschikbaar
  • Systeem van hoogwaardige kwaliteit
  • Ontworpen door professionals die van wanten weten
  • Ook aankoop van tweedehands of eerder gebruikte stoffilters, droogfilters en ventilatoren mogelijk

Professioneel afzuigsysteem

Wellicht werkt u met machines die, wanneer ze operatief zijn, lucht en stof scheiden van elkaar. Dat kan voorkomen in de tabaksindustrie, of als u werkt met glaswol, kunststof, afval of andere materialen die ervoor zorgen dat bij de productie veel stof vrij komt. Ons systeem fungeert als afzuigsysteem die ervoor zorgt dat het stof van de materialen gescheiden wordt. Dat betekent voor u dat dit stof niet meer in uw machines terecht komt. En dat zorgt ervoor dat de levensduur van die machine verlengd wordt.

Specialist met jarenlange ervaring

Ons systeem is zorgvuldig ontworpen door echte specialisten. Zij hebben vele jaren ervaring op het gebied van industriële stofafzuiging systemen en het ontwerpen daarvan. Zo zijn we in staat u perfect van dienst te zijn. Wij kunnen een systeem ontwerpen en bouwen dat perfect bij uw bedrijf past.

Luchtreinigingssystemen die Mesys aanbiedt zijn onder meer:

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over onze systemen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Bezoek onze website en vul het contactformulier in, of neem telefonisch contact met ons op.

https://www.mesys.nl/