Uw bedrijvengids
Bedrijven

Keuken laten spuiten in een nieuwe kleur

Mijn keuken was toe aan vervanging. Tenminste: dat dacht ik. De keuken heb ik al ruim twaalf jaar en dat vond ik erg oud. Maar in mijn omgeving zeiden ze dat dat wel meevalt. Ik kon beter mijn keuken laten spuiten in een nieuwe kleur dan een veel te dure keuken kopen.

Weer als nieuw

Daar hadden ze ook gewoon gelijk in! Ik veranderde van gedachte en wilde nu mijn keuken laten overspuiten in een frisse, moderne kleur. Zodat de keuken er weer als nieuw uitziet. Via het internet en Google kwam ik uit bij interieurspuiterij Bart Dijkhof B.V. uit Eerbeek, Gelderland. Ik woon zelf in Arnhem, dus het was dicht in de buurt.

Goed en compleet spuitwerk

Bart Dijkhof geeft een garantie op goed en compleet spuitwerk, mede ook door hun jarenlange ervaring. Het overspuiten van mijn keuken kon met verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en heeft daarom een eigen voorbehandeling nodig. Dat weet Bart Dijkhof als geen ander. Ook kon mijn keuken op verschillende manieren afgewerkt worden.

Het eindresultaat was oogverblindend mooi: ik herkende mijn eigen keuken niet meer terug. Ik ben enorm blij met mijn ‘nieuwe’ keuken!

Meubel spuiten

Naast keukens spuit de interieurspuiterij ook meubels, industriële producten, kozijnen, deuren en kasten. Wilt u uw favoriete meubel laten spuiten in een nieuwe kleur? Laat het dan doen door Bart Dijkhof B.V. Bezoek hun website voor meer informatie of bel direct en bespreek uw wensen.

Bart Dijkhof B.V.

Adres: Soerense Zand Noord 29, 6961 RB Eerbeek

Telefoon: 0313 65 12 22

Provincie: Gelderland

https://www.bartdijkhof.nl/