Uw bedrijvengids
Bedrijven

Waarom een pakketdienst inschakelen?

Een pakketdienst is een dienst van een transportbedrijf dat een van zijn koeriers een pakket laat ophalen van de opdrachtgever en dat vervolgens weer veilig en snel aflevert op de gewenste locatie. En dit alles zonder tussenkomst van andere bedrijven. Als u een pakketdienst inschakelt, bent u zelf niet meer verantwoordelijk voor het vervoer van uw producten of goederen. Zodoende houdt u veel tijd over die u weer besteden aan belangrijkere zaken.

Alle zorg van begin tot eind

Een transportbedrijf draagt van begin tot eind alle zorg voor uw vracht. Het vertrouwen tussen het transportbedrijf en de opdrachtgever hoort groot te zijn. Immers: u laat uw kostbare producten over aan een onbekende partij. Betrouwbaarheid, transparantie en veiligheid zijn de belangrijkste eisen voor een transportbedrijf.

Betrouwbaar transportbedrijf

ATS Transport is zo’n betrouwbaar transportbedrijf. Zij zorgen dankzij hun jarenlange ervaring voor een betrouwbare, snelle en transparante transportoplossing. De kracht van ATS Transport ligt in hun serviceverlening en korte lijnen. Hun pakketdienst service staat zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Daarnaast geniet u van advies op maat en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gekoeld transport

Onder pakketdienst verstaat ATS Transport ook gekoeld transport voor bederfelijke leveringen. Met voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren ze bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit. ATS werkt volgens de richtlijnen van HACCP en daardoor kunnen zij garanderen dat de voedselveiligheid tijdens het transport wordt gewaarborgd.

Ook logistieke dienstverlening verzorgt ATS Transport. Dit houdt in dat u alles omtrent logistiek bij uw bedrijf uit handen geeft en uitbesteed aan ATS. Het scheelt u veel tijd en regelwerk.

Koeriersdienst in Nijmegen

ATS Transport is gevestigd in Nijmegen. Wilt u dus gebruikmaken van hun koeriersdienst te Nijmegen? Neem dan contact op met dit transportbedrijf. Of bekijk eerst hun website voor meer informatie over hun koeriersdiensten.

ATS Transport

Adres: Binderskampweg 29 U35, 6545 CA Nijmegen

Telefoon: 024 – 2600 052

Provincie: Gelderland

https://www.atstransportbv.nl/