Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Kies online de beste beursstand

Als bezoekers rondlopen over een vakbeurs duizelt het hen door de vele indrukken die ze opdoen. Je moet als bedrijf echt je best doen om op te vallen tussen de honderden andere standhouders. Een manier om dat te doen is door een goede plek te kiezen in de evenementenhal. Soms betekent dit, dat je een plekje moet kiezen dat een wat hogere vierkante meterprijs heeft, maar in de praktijk is dat de investering wel waard. Een andere manier om aandacht te trekken is de beursstand. Daarmee is wat betreft vorm, grootte en inrichting op allerlei manieren te variëren.

Ontzorging bij standbouw

Isyfair Nederland is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het leveren van kant-en-klare beursstands. Die worden niet bij je bedrijf afgeleverd, maar volledig in de beurshal opgebouwd. Als je een uurtje voor aanvang van de vakbeurs naar de evenementenhal gaat, zullen de standbouwers de stand helemaal klaar hebben en kun je uitgerust aan de beursdag beginnen. Na afloop van de beurs is het niet nodig om de stand af te breken. Ook dat wordt gedaan door Isyfair Nederland. Het bedrijf is er helemaal op ingericht om beursstands op het afgesproken moment op te bouwen en weer af te breken.

Hectiek

Eén van de belangrijkste redenen voor het succes van Isyfair Nederland is, dat bedrijven de hectiek van het inrichten van een beurshal kunnen ontlopen. De standbouwer kent alle hallen in Nederland en omringende landen. De werknemers weten precies welke routes het snelst zijn naar de evenementenhallen, waar ze de vrachtwagens het snelst kunnen uitladen en waar ze ondertussen een goede maaltijd kunnen krijgen. Door die ervaring lukt het altijd om de beursstand op de afgesproken tijd compleet ingericht op te leveren. Het enige dat je als bedrijf zelf moet doen is de beursbezoekers ontvangen.