Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Een herinnering voor altijd met de Assieraden van Memorie Sieraden

Assieraden, waarom een assieraad?

Als een geliefd persoon is overleden breekt er een moeilijke periode aan. Men moet beginnen met de rouwverwerking en proberen het gemis van een dierbare een plek te geven. De eerste weken na het overlijden gaan als een roes voorbij en dan komt het moment waarop het stil wordt en men zich afvraagt: “Wat nu?”.

Het kan zijn dat iemand het in uw omgeving over assieraden heeft. Of dat u iemand kent die assieraden draagt. 

 

Het bijzondere aan assieraden is dat deze niet zijn te onderscheiden van “normale” sieraden. Ze kunnen de vorm van een hart of een traan, of elk ander symbool hebben. Een symbool dat voor u belangrijk is. Dat maakt assieraden uniek. Elk persoon die assieraden draagt heeft deze niet alleen laten vullen met een beetje as, maar ook met unieke herinneringen aan de overleden dierbare.

 

Om de vraag nog eens te herhalen: Waarom assieraden?

 

Assieraden zijn niet voor iedereen. Er zijn personen die het idee eng of makaber vinden. Er kunnen ook religieuze redenen zijn om geen assieraden te dragen.

 

Maar voor veel mensen zijn assieraden een tastbare herinnering aan de overleden partner, vriend of kind. Een ring of een ketting die men kan aanraken en weten dat een klein fysiek deel van de dierbare persoon aanwezig is. Assieraden roepen herinneringen op en geven troost en kracht. 

Assieraden zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook omdat in Nederland cremeren vaker gekozen wordt dan begraven.

 

Wij nodigen u uit op uw gemak op onze website memoriesieraden.nl te kijken. Wij hebben een uitgebreide collectie assieraden bestaand uit asringen, ashangers, asarmbanden en asoorbellen. 

 

Heeft u, ondanks alle keuze, toch niet gevonden wat u in gedachten had? Er is altijd de mogelijkheid om samen met onze goudsmeden een nieuw ontwerp te maken dat de liefde voor uw dierbare symboliseert. 

Bovendien zijn alle assieraden tevens te personaliseren door het toevoegen van edelstenen zoals Swarovski Zirkonias in transparante of andere kleuren en een gravure van een naam, datum of tekst.

 

Wij gaan met de grootste voorzichtigheid en zorg om met de as van uw dierbare. Als het door u gekozen assieraad klaar is kunt u ervoor kiezen aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. 

http://memoriesieraden.nl