Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Haal voortaan ook meer uit social media

Hebben jouw zaken niet direct te maken met de online wereld? Het kan toch heel zinvol zijn om sociale media in te zetten. Kijk maar eens naar je eigen gedrag. Waarschijnlijk koop jij – net als zovelen van ons – steeds meer spullen online. En de kans is groot dat je voor een vakantie of weekendje weg niet meer naar het reisbureau in de stad gaat, maar dat je zelf boekt vanachter je pc, laptop of tablet. Een social media bureau dat je kan helpen bij Youtube marketing en Facebook marketing is Your Business Online.

Online

Het woord online, waar komt het eigenlijk vandaan? Als we online intypen op www.synoniemen.org lezen we: “verbonden, gekoppeld, aangelijnd”. De tijd dat apparaten onderling verbonden werden met kabels is zo goed als voorbij, maar uit die tijd komt wel het wordt ‘lijn’. Waarbij lijn geïnterpreteerd wordt als snoer, draad en dus ook kabel. Online is een term die in de IT al jaren wordt gebruikt. In de telecommunicatie staat online synoniem voor ‘in gebruik’. Een computer of iemand achter een computer is online als er een directe internetverbinding is. Anno 2022 hebben de meesten van ons bijna de hele dag onze smartphone bij / in de hand en zijn we dus ook vrijwel continu online. Letterlijk vertaald vanuit het Engels betekent online ‘op de line’. Tot 2006 werd online volgens de officiële Nederlandse spelling geschreven als on line, daarna als één woord.

Social media marketing voor diverse branches

Your Business Online werkt voor allerlei branches. Een greep uit het klantenbestand: snoepwinkel Jamin, supermarkt Jumbo, energieleverancier de Nederlandse Energie Maatschappij, de Rijksoverheid, Breda University, Port of Amsterdam (de Haven van Amsterdam), hotelketen Van der Valk, de NPO, fiets- en autoaccessoires-winkel Halfords.

Op de website van Your Business Online staan een aantal cases beschreven om je een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is. Your Business Online ontwikkelt slimme marketingstrategieën om een grotere naamsbekendheid, beter imago en meer omzet te creëren. Alle platforms kunnen hierbij worden ingezet.

https://www.yourbusinessonline.nl