Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

WisMon webshop: al je onderwijs middelen op een site!

Als docent in het onderwijs ben je constant op zoek naar nieuwe manieren om je leerlingen nieuwe vaardigheden te leren. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je lessen interessant en toegankelijk zijn, maar ook leuk zijn om te volgen. Daar kan WisMon je bij helpen! 

Wie is WisMon?

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. WisMon is een organisatie die zelf onderwijs verzorgt, maar ook andere instellingen met het invullen van hun onderwijs. Daarnaast bieden ze praktische arrangementen voor scholen, zorgen voor nascholing voor docenten en geven ze advies over implementatietrajecten op scholen. Via de WisMon webshop kun je verschillende leermiddelen en lesmateriaal aanschaffen om het meeste uit je onderwijs te halen. Kortom, WisMon doet er alles voor om bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. 

Wat heeft de WisMon Shop te bieden?

Via de WisMon webshop kun je als onderwijsinstelling, leraar en zelfs als leerling verschillende leermiddelen aanschaffen. In de WisMon shop zijn verschillende leermiddelen te vinden die gebruikt kunnen worden in het basisonderwijs, in het voortgezet onderwijs, maar ook bij hoger onderwijs. Zo kun je bijvoorbeeld voor het basisonderwijs een lespakket Wetenschap en Techniek aanschaffen om de leerlingen al vroeg kennis te laten maken met deze vakgebieden. Verder kun je voor het voortgezet onderwijs kiezen voor verschillende practica. Kies bijvoorbeeld tijdens de biologie les ervoor om een DNA-practicum uit te voeren. Leerlingen kunnen in groepjes makkelijk DNA-testen prepareren, uitvoeren en hun resultaten bekijken. Zo creëer je tijdens je les een eigen laboratorium. Ontzettend leuk en leerzaam! 

Haal meer uit het onderwijs met WisMon

Met behulp van de lespakketten en leermiddelen van WisMon haal je meer uit het onderwijs, voor jezelf en leerlingen. Zo kun je niet alleen leermiddelen voor je leerlingen verschaffen, maar kun je als docent er ook voor kiezen om een cursus te volgen over bepaalde onderwerpen zoals Digitale geletterdheid en Virtual Reality. De kennis die je opdoet tijdens deze trainingen, kun je vervolgens weer toepassen tijdens de lessen die je geeft. Daarnaast kunnen de docent-ontwikkelaars van WisMon lesmateriaal op maat maken die je kunt gebruiken tijdens je lessen. WisMon helpt je bèta-, wetenschap, en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen!