Uw bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

4 tips om je eerste luxe tas te kopen!

4 tips om je eerste luxe tas te kopen!

Je hebt besloten dat het tijd is. Je hebt door Instagram gescrolld, je favoriete ontwerpen op talloze Pinterest-borden gepind, je nieuwe look en stijl beoordeeld en hebt besloten welke look je wilt dragen naarmate je verfijnder wordt. Het is tijd om de sprong te wagen en de eerste stap te zetten naar het opbouwen van een levenslange collectie: je koopt je eerste luxe tas! We mogen het gewoon zeggen: gefeliciteerd! Maar, nu komt ook direct een lastige keuze. Welke luxe tas ga je namelijk kopen? Gebruik deze tips! 

Veelzijdigheid

Je luxe tas moet veel hoeden tegelijk dragen, excuseer onze woordspelingen. Je tas moet niet alleen passen bij je eigen stijl, hij moet ook acceptabel zijn in verschillende sociale situaties en werkomgevingen, terwijl je de tas ook om verschillende redenen kunt gebruiken. Je kunt toch geen luxe tas kopen waar je alleen je laptop in kunt vervoeren? Je hebt een tas nodig die duurzaam genoeg is om al je benodigdheden, zoals bijvoorbeeld je portemonnee, mee te nemen zonder slijtage te vertonen, en die ook stijlvol genoeg is om mee te nemen naar een outdoor date.

Budget

Hoewel een goede eerste luxe tas natuurlijk een investering is, moet je eerst en vooral beslissen wat je budget is. We weten dat het spannend is en de hele ervaring van winkelen kan erg endorfineverrijkend zijn, maar het is belangrijk om je doelen te stellen. Hoeveel ben je bereid te besteden aan een eerste aankoop? Een luxe tas is een investering, niet alleen in termen van inruilwaarde, maar ook in termen van sentimentele waarde! Als je niet al te veel geld hebt te besteden, is het een aanrader om eens te kijken naar de leren tas dames sale. Mogelijk vind je zo een geschikte luxe tas die niet al te duur is!

Lichaamsbouw 

Net als bij kapsels, kleding en al het andere dat in je garderobe past, moet je tas passen bij je lichaamsbouw en geschikt zijn voor de leeftijd. Een kleiner gebouwde vrouw zou liever een crossbodytas hebben dan een lange, goedgebouwde man die een zware Tommy Hilfiger tas of rugzak kan dragen. Vormen en maten variëren ook afhankelijk van je romplengte en lichaamsbouw in het algemeen. Hoewel we niet zeggen dat je jezelf moet meten voordat je een tas koopt, houd er wel rekening mee wat voor kleding je gemiddeld draagt ​​en of de tas daarbij past!

Kleur en stof

Het kiezen van de stof en kleur van je tas is uiterst belangrijk. Beide zijn van invloed op hoe lang je de tas zult gebruiken. Kies een kleur die past bij het kleurenwiel van je huidige garderobe of de kledingstijl die je probeert te bouwen. Een kleur die goed past in ongeveer 80% van je dagelijkse situaties is de juiste keuze. Als het op stoffen aankomt, moet je je onderzoek doen op basis van het gebruik en de omgeving waarin de tas zich zal bevinden. Reis je veel en gebruik je hem om zware benodigdheden te dragen? Stoffen die gemakkelijk krassen of vervagen, zoals suède, zijn niet de juiste keuze. Stevige materialen zoals nylon of microvezel kunnen echter zowel structuur als extra voordelen bieden, zoals krasvastheid!