Uw bedrijvengids
Bedrijven

Laat het innen van schulden over aan een incassobureau

Het incassobureau in Uden helpt bedrijven bij het innen van schulden

Het incassobureau Uden is onderdeel van Onyx advocaten. Het gaat hier om een volledig gereglementeerd incassobureau. De incasso advocaat Uden moet bedrijven ondersteunen bij het innen van hun uitstaande schulden bij hun debiteuren. Om een incassobureau Breda te runnen heeft u een handelsvergunning nodig, de manager van het incassobureau heeft een bekwaamheidsattest nodig. Bij de uitvoering van hun taken vraagt incasso Uden de debiteuren om de openstaande vorderingen te vereffenen. Ze sluiten ook afbetalingsplannen af en voeren de correspondentie met de debiteuren.

De rechtsverhouding tussen het incassobureau en zijn klant

Incasso advocatenbureau Uden heeft een privaatrechtelijke, meer bepaald contractuele verhouding. Het incassobureau Nijmegen en de debiteur hebben in eerste instantie geen contractuele relatie, maar de debiteur is een deel van de incassokosten verschuldigd aan het bedrijf dat de opdracht tot incasso geeft volgens de algemene civielrechtelijke regels over schadevergoeding. Als de schuldenaar dus in gebreke is gebleven, moet hij incassokosten betalen.

Op dit punt zal het incassobureau helpen.

Incassobureau Uden zorgt eerst voor een of twee schriftelijke aanmaningen en belt de debiteur eventueel ook op. Veel incassobureaus beëindigen hun activiteiten hiermee en de klant moet geluk hebben of de debiteur zal betalen of niet. De incasso advocaat Uden doet echter al wat wettelijk toegelaten is om de schuldenaar tot betaling aan te zetten. Als advocatenkantoor zijn zij goed op de hoogte van de stappen zij kunnen ondernemen.

https://www.onyx-advocaten.nl/