Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

LED display voor al je communicatiedoelen

Steeds meer bedrijven gaan met hun (potentiële) klanten via LED displays communiceren. Een uitstekend marketing- en communicatiemiddel om boodschappen over te brengen. Je komt ze ook steeds vaker tegen in het straatbeeld. In deze blog meer informatie over de LED display.

 

Indoor LED-schermen

 Het indoor LED-scherm biedt tal van mogelijkheden. Zo kun je, in afbeeldingen en/of andere visuals, op grote oppervlaktes en in hoge resoluties, communiceren met je doelgroep(en). Het indoor LED-scherm kom je vooral veel tegen in kantoren, grote vergaderruimtes, meetingrooms, of grote ontvangsthallen. Maar je ziet ook steeds vaker dat het indoor LED-scherm gebruikt wordt in sporthallen als scoreborden en in showrooms van diverse dealers om hun producten te presenteren. En wist je dat er ook verplaatsbare indoor LED-totems zijn? Zo kun je je boodschap, elke keer op een andere, verkondigen. Bijkomende voordelen van een indoor LED display is dat je geen last heb van naden in je beeld (door het gebruik van 1 scherm in plaats van meerdere schermen), en dat het LED display een zeer hoge lichtopbrengst heeft, waardoor je de boodschap zelfs nog met een hele felle zon buiten met gemak kunt zien. Maar ook als je een LED display in een afwijkende vorm zoekt, zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over transparante LED-schermen gehad, waarmee je hemelsbreed een boodschap kunt verspreiden, maar tegelijkertijd wel je lichtinval behoudt.

 

Semi-outdoor LED-scherm

 Het semi-outdoor LED display is een indoor LED display met de helderheid van een outdoor LED display. Dit soort LED displays zie je veel achter ramen van winkels en bedrijven geplaatst worden om de aandacht van passanten te trekken. Net als bij het indoor LED-scherm is de semi-outdoor LED display ook te leveren in de varianten verplaatsbare LED-totem en als transparant LED-scherm.

 

Outdoor LED-scherm

Ook voor in de buitenlucht is er een hoop mogelijk qua LED displays. Zo zijn buiten LED-schermen ook in allerlei afmetingen te maken. Zo kan Q-lite bijvoorbeeld outdoor LED-schermen maken van meer dan 200 m2 (even voor de beeldvorming: een normaal tennisveld is 196 m2 groot). Maar standaardmodellen van LED displays zijn ook mogelijk uiteraard. Deze schermen hebben dan een beeldverhouding van 16:9. Ben je als bedrijf nu op zoek naar een zeer duurzaam LED display, dan kom je uit bij de circulaire LED-schermen. De circulaire opbouw zorgt ervoor dat dit type LED display wel 15 jaar mee kan gaan. Daar kun je dan heel veel mensen mee bereiken.

 

Ga voor meer informatie, of voor de aanvraag van een offerte van een LED display, naar https://www.q-lite.com/nl/ .